• PRO TV
  • Artişti de seamă reînvie atmosfera de la "Şarpele Roşu" la "Happy Hour"

Artişti de seamă reînvie atmosfera de la "Şarpele Roşu" la "Happy Hour"

Artişti de seamă reînvie atmosfera de la "Şarpele Roşu" la "Happy Hour"

Istoria boemei bucureştene s-a scris la ”Sarpele Roşu”, crâşma pitorească ce a intrat în legendă şi care a reunit ani la rând muzicanţi şi actori de seamă. Joi seară, de la 17.45, ”Happy Hour” reînvie atmosfera de la ”Şarpele Roşu”, evocată şi retrăită de toţi cei care mai sunt aici ca să povestească: maestrul Gheorghe Dinică, Nelu Ploieşteanu, Maria Buză, Marius Mihalache, Titi Rucăreanu.

În platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruţă vor curge poveşti cu iz al Bucureştiului de altădată, iar telespectatorii Pro Tv vor putea urmări imagini inedite cu marii actori şi muzicanţi care obişnuiau să calce pragul acestei locante. Celebra crâşmă, adevărat reper cultural printre clienţii săi, a devenit cunoscută şi datorită lui Ştefan Iordache, pe care cei de acasă îl vor putea vedea în imagini emoţionante la ”Happy Hour”.

”Domnul Ştefan”, aşa cum era numit marele actor, spunea că ”de viaţă şi de pâine nu te saturi niciodată”. Aşa că de viaţă şi de pâine, şi câteodată de şpriţ şi mititei, nu se săturau Gheorghe Dinică, Ştefan Iordache, Nelu Ploieşteanu şi oricine se nimerea prin local. Se arunca cu pahare în tabloul cu portretul lui Ceauşescu, se spuneau poezii, se cânta muzică de pahar plin sau gol, după caz, şi una peste alta, se trăia.

Astfel, joi seară platoul ”Happy Hour” va fi învăluit timp de mai bine de o oră de parfumul şi amintirile de la ”Şarpele Roşu”, iar invitaţii lui Măruţă se vor simţi, încă o dată, ca în vremurile de demult, când se găseau unii pe alţii în micul birt de la răscrucea din strada Eminescu


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni