• PRO TV
  • Batalie pe "Pusca si cureaua lata" la Happy Hour

Batalie pe "Pusca si cureaua lata" la Happy Hour

Batalie pe "Pusca si cureaua lata" la Happy Hour

Cu \"Pusca si cureaua lata\" se pare ca nu va fi liniste niciodata! Sau cel putin pana cand Mircea Simioanca – cel care afirma ca sotii Ilea-Codorean i-au furat piesa – nu ii vor da un miliard de lei despagubire. A declarat el insusi acest lucru in direct pe Happylica lui Maruta.

Traian Ilea si Valeria Codorean, cei care au facut cunoscuta piesa „Pusca si cureaua lata”, au fost dati in judecata de un alt interpret de muzica populara, Mircea Simionca, pe motiv ca acesta din urma ar fi autorul si compozitorul piesei. Mircea Simionca sustine ca el este cel care a scris versurile si linia melodica ale slagarului "Pusca si cureaua lata" in anul 2000. Ba mai mult, spune ca a inregistrat piesa la Uniunea Compozitorilor cu titlul original "Cand eram tanar fecior".

In editia Happy Hour din 22 iunie, Maruta a ascultat declaratiile ambelor parti, dar a lasat publicul sa decida care versiune a povestii si a melodiei e preferabila. Sotii Traian Ilea si Valeria Codorean au recunoscut ca ei nu si-au asumat niciodata paternitatea piesei, dar ca nici nu se considera vinovati cu nimic pentru ca aceasta piesa face parte din folclorul national. De cealalta parte, Mircea Simionca spune ca nu se lasa pana nu ajunge in instanta si nu castiga suma de bani ceruta, un miliard de lei vechi.
 
 
 
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni