• PRO TV
  • Andrei Penescu: "Cei care prevad retrogradarea sau vanzarea FC Arges, bat campii"

Andrei Penescu: "Cei care prevad retrogradarea sau vanzarea FC Arges, bat campii"

Andrei Penescu: "Cei care prevad retrogradarea sau vanzarea FC Arges, bat campii"

La doar 18 ani, Andrei Penescu a preluat sarcinile si indatoririle tatalui sau, Cornel Penescu, dupa ce acesta a fost inchis pentru dare de mita. Pe langa afacerile familiei, estimate la 150 de milioane de Euro, Andrei are in grija si echipa de fotbal FC Arges, al carui patron este parintele sau.

In dosarul coruptiei din arbitraj, pe 14 aprilie, a fost arestat preventiv si finantatorul FC Arges, Cornel Penescu , acuzat de dare de mita. Dupa ce capul familiei Penescu si al echipei argesene a intrat in inchisoare, barbatul in casa si in fotbal a ramas Andrei Penescu, un adolescent de doar 18 ani. Cu toate ca recunoaste ca multi nu il iau in serios pentru ca este mai mic, Andrei face eforturi sa isi reprezinte bine tatal. Ca sa se descurce cu toate ii cere ajutorul unchiului sau, alaturi de care isi petrece toata ziua la birou.

Invitat la Happy Hour, Andrei a povestit ca viata lui nu seamana cu a unui adolescent obisnuit, dar nici cu aceea a unui baiat de bani gata. Nu isi petrece timpul pe interent, nu merge in cluburi, nu vaneaza fete si nu are idee cine sunt Claudiu Patrascu, Poponet sau Catalin Plapcianu - vajnicii reprezentanti ai tineretului "made in Dorobanti". Singura lui mare dorinta este sa isi vada tatal liber si singura grija pana atunci este sa pastreze intacte afacerile familiei. De aceea afirma ca nu poate fi vorba de vanzarea FC Arges si nici de retrogradarea echipei. Din punctul de vedere al tanarului, cei care intrevad aceste posibilitati- de exemplu Vasile Turcu, de la Dinamo- “bat campii”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni