• PRO TV
  • Tony Da Silva, Daniel Ricardo Da Silva Soares si Cristian Panin au fost la Happy Hour

Tony Da Silva, Daniel Ricardo Da Silva Soares si Cristian Panin au fost la Happy Hour

Tony Da Silva, Daniel Ricardo Da Silva Soares si Cristian Panin au fost la Happy Hour

Trei dintre membrii echipei CFR Cluj au fost marti, 7 iulie, la Happy Hour, pregatiti sa ne demonstreze ca nu sunt campioni doar pe teren, ci si la distractie.

Tony Da Silva, Daniel Ricardo Da Silva Soares si Cristian Panin au raspuns tirului de intrebari pe care Maruta le-a servit cu generozitate.

Daniel Ricardo Da Silva Soares este nascut in Felgueiras si este mijlocas al echipei CFR Cluj. El este maestrul dribligurilor si slalomurilor printre adversari. Colegii spun despre el ca este o prezenta discreta si retrasa pana in momentul in care intra in contact cu mingea.

Tony Da Silva, fundas franco-portughez al aceleiasi echipe si-a prelungit in luna aprilie contractul pana in iulie 2009. Daca tot va ramane liber de contract, cine stie, poate il ia Catalin Maruta in emisiune sa-l ajute in pasele umoristice. Tony Da Silva a dat deja dovada de mult simt civic, pentru ca si-a luat inima in dinti si s-a dus sa doneze sange, raspunzand prezent campaniei organizate de  Stirile Pro Tv, "Avem viata in sange".

Cristian Panin, cel mai vechi fotbalist care activeaza acum la CFR Cluj, joaca pe post de fundas si nu se va lasa mai prejos decat colegii lui in „partida” pe care o  va disputa pe 7 iulie, la Pro Tv, cu Maruta.
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni