• PRO TV
  • Pe 10 iulie se incheie inca un sezon "Happy Hour" la Pro Tv

Pe 10 iulie se incheie inca un sezon "Happy Hour" la Pro Tv

Pe 10 iulie se incheie inca un sezon "Happy Hour" la Pro Tv

\"Multa muzica, dans, bunadispozitie, toate in cunoscutul stil happy\", asa promite Catalin Maruta ca se va incheia inca un sezon de \"Happy Hour\" la Pro Tv.

 Pe 10 iulie, show-ul de televiziune cel mai happy isi inchide portile pana la un nou sezon si intreaga echipa se pregateste de vacanta. Nu inainte insa de a le oferi telespectatorilor Pro Tv o saptamana plina de invitati speciali, cu momente hazlii si muzica live cit cuprinde.

Astfel, in editia de joi, 9 iulie, ”Happy Hour” se pregateste de dans si muzica cu primarul de la malul marii, Radu Mazare, care vine la Pro Tv insotit de fiul sau si un grup de ... brazilience focoase! Cat despre editia care incheie acest sezon, pe 10 iulie, Catalin Maruta face o singura dezvaluire: ”Deocamdata pot sa va spun ca in ultima editie ii veti vedea pe cei de la Holograf... mai multe nu vreau sa dezvalui!”

Din retrospectiva sezonului ”Happy Hour” care tocmai se incheie nu pot lipsi editiile cu invitati de marca, actori din generatia de aur pe care publicul ii asteapta de fiecare data cu drag, printre care maestrul Dinica, Ion Besoiu, Nelu Ploiesteanu sau Mitica Rucareanu, care au reeditat in direct atmosfera de la ”Sarpele Rosu”, intalnirile cu maestrul Nicolae Botgros, momentele amuzante din ”Gradina lui Maruta”, dezvaluirile socante despre viata vedetelor facute de Carmen Harra, dar si intalnirea cu povestea impresionanta a celebrelor siameze ale anilor ’80, Lina si Gherghina. De fapt, Catalin Maruta marturiseste ca aceasta din urma a fost si cea mai emotionanta intalnire din acest sezon: ”Mama celor doua siameze, Lina si Gherghina, a venit la Happy Hour sa povesteasca tot ce a patimit ea pentru a-si salva copilele. Pe vremea lui Ceausescu - se intimpla in 1986 - nasterea siamezelor a fost privita cu scepticism. Ei bine, femeia asta a reusit sa ajunga in Elvetia, sa invete singura limba franceza, pentru a se putea intelege cu personalul medical, fetele au fost operate si astazi sunt niste oameni normali, care la randul lor au copii. Dragostea mamei, abnegatia ei, perseverenta si increderea ca poate rezolva o situatie ce parea, la vremea aceea, imposibil de rezolvat - toate astea mi s-au parut demne de o adevarata eroina. Doamna ne-a impresionat pe toti pana la lacrimi”, isi aminteste Maruta.

Cat despre vacanta care bate la usa, prezentatorul ”Happy Hour” spune ca, impreuna cu Andra si un grup de prieteni, va merge in Spania. Chiar daca cei doi si-au petrecut anul trecut luna de miere tot in aceasta tara, in Tenerife, anul acesta au hotarat sa revina, mai ales ca s-au simtit extraordinar de bine. Asa ca in vara aceasta, inarmati cu pofta de vacanta, Andra si Catalin Maruta si-au propus sa ajunga in Barcelona, Marbella si Tenerife. 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni