• PRO TV
  • Andra si Catalin Maruta au facut turul Spaniei

Andra si Catalin Maruta au facut turul Spaniei

Andra si Catalin Maruta au facut turul Spaniei

Pentru Andra si Catalin Maruta vacanta de vara a insemnat intoarcerea in locurile in care si-au petrecut luna de miere: Spania.

Pentru ca s-au indragostit de aceste colturi de lume anul trecut, dupa cum ei insisi marturisesc, vara aceasta au pornit intr-un mini-tur al coastei de est a Spaniei, in care au bifat Barcelona, Palma de Mallorca, Valencia, dar si Marbella.

”Ne-am inceput vacanta cu 10 zile petrecute in Palma de Mallorca, apoi ne-am tot plimbat in diverse orase”, povesteste prtezentatorul ”Happy Hour" de la Pro Tv. Avizii turisti dornici sa descopere cele mai ascunse minunatii ale acelor locuri isi amintesc ca au fost cu adevarat impresionati de pesterile din Palma de Mallorca, dar si de faptul ca au putut vizita fiecare tarm al insulei la bordul unui iaht. ”In Palma de Mallorca ne-au placut cel mai mult pesterile cu stalactite si stalagmite vechi de sute de ani: privirea iti era incantata de diverse imagini proiectate pe ele, iar auzul de muzica lui Mozart. Am fost cu adevarat impresionati de acest loc spectaculos. Apoi am vizitat toata insula Palma de Mallorca cu un iaht, intr-un fel de expeditie pe mare si pe uscat, timp de doua zile”, isi aminteste incantat Catalin.

Dupa Mallorca, a venit randul Valenciei sa ii intampine pe cei doi cu locuri de neiutat, precum celebrul Oceanograf, dar si al orasului Marbella, unde s-au lasat fascinati de serile de flamenco si atmosfera spaniola autentica a fiecarei stradute. De pe lista de vacanta in Spania nu putea sa lipseasca Barcelona, unde Andra si Maruta au declarat la unison ca au fost fascinati de operele lui Gaudi: Parcul Guell si Sagrada Familia. ”A fost minunat si ne-am intors de-acolo refacuti psihic si fizic. Cred ca o vacanta reusita este aceea din care vii fara sa vorbesti despre oboseala, ci doar despre bucuria de a calatori”, a incheiat Maruta, care din 7 septembrie revine la Pro Tv pentru un nou sezon ”Happy Hour”. 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni