• PRO TV
  • "Happy Hour" revine la Pro Tv din 7 septembrie

"Happy Hour" revine la Pro Tv din 7 septembrie

"Happy Hour" revine la Pro Tv din 7 septembrie

Neobositul Măruţă, pus pe şotii şi atent la tot ce se întâmplă în lumea mondenă a României, se pregăteşte să scoată din buzunar aMăruţele la fel de acide şi să dea iama în showbizzul autohton, promiţând multe exclusivităţi, dezvăluiri şi distracţie cât curpinde.

Cu o zi înainte de revenirea emisiunii pe post, pe 6 septembrie, Cătălin Măruţă ţi-a pregătit o surpriză în cadrul Ştirilor de la ora 19:00. Mai mult decât atât, totul a continuat LIVE pe www.happyhour.ro, duminica seara!

Din 7 septembrie, într-un decor nou-nouţ, dar cu acelaşi band talentat şi cu o Happylică la fel de confortabilă pentru invitaţii momentului puşi pe confesiuni pe care numai Măruţă le poate smulge, “Happy Hour” promite un sezon care va crea dependenţă. Chiar dacă încă nu a dezvăluit numele celor care se vor întrece în mărturisiri în primele ediţii ale noului sezon, Măruţă promite că nu vor lipsi noutăţile:

”Happy Hour va avea grijă şi în acest sezon să aducă în atenţia telespectatorilor personaje dorite, dar şi oameni care n-au fost încă în România. Pe lângă asta, vă pot spune că vom avea un nou decor, aşa cum facem în fiecare nou sezon. Unii dintre noi s-ar putea să-şi schimbe culoarea părului, însă nu şi năravul de a face tot posibilul să placă publicului”, glumeşte prezentatorul ”Happy Hour”. Şi cele două Veveriţe, Alina şi Mădălina, dar şi băieţii din band, recunosc că sunt nerăbdători să acompanieze cu acorduri muzicale subiectele fierbinţi pe care Happylica abia aşteaptă să le afle de la invitaţii săi.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni