• PRO TV
  • Dragos Dolanescu a marturisit la "Happy Hour" ca a fost acuzat ca si-a omorat tatal

Dragos Dolanescu a marturisit la "Happy Hour" ca a fost acuzat ca si-a omorat tatal

Dragos Dolanescu a marturisit la "Happy Hour" ca a fost acuzat ca si-a omorat tatal

Aflat in proces cu fratele sau pentru impartirea averii maestrului Dolanescu, Dragos Dolanescu a venit marti seara la \"Happy Hour\" si a rupt tacerea.

Invitatul lui Catalin Maruta a dezvaluit in exclusivitate la Pro Tv aspecte nestiute ale razboiului dintre fratii Dolanescu. Sosit din Costa Rica, Dragos a facut marturisiri socante despre familia lui Ionut Dolanescu, declarand ca bunica sa, mama maestrului, l-a acuzat ca si-a omorat tatal.

Mai mult, Dragos a povestit la ”Happy Hour” ca intotdeauna a fost marginalizat de familia tatalui sau: isi aminteste ca intotdeauna a fost considerat cel dinafara familiei, in timp ce Ionut a fost preferatul, avea camera lui, iar Dragos era nevoit sa doarma in pod. Tocmai de aceea, sustine invitatul lui Maruta, a avut o tentativa de a-si pune capat zilelor, nesuportand acest tratament.

Cat despre atat de disputata avere a lui Ion Dolanescu si mostenirea sa, Dragos a dezvaluit de pe Happylica evenimentele care au dus la lupta dintre frati. ”Tata a ascuns in casa cea mare din Bucuresti un milion opt sute de euro, iar Ionut a furat toata suma!” Aceasta a fost marturia lui Dragos Dolanescu. Potrivit acestuia, artistul nu mai avea incredere in banci si de aceea a decis sa isi stranga averea “la saltea”. Fiul cel mic al lui Ion Dolanescu este convins ca Ionut a gasit acesti bani si i-a luat. Mai mult, Dragos a declarat ca fratele sau a incercat sa-l insele, propunandu-i initial sa ii cumpere jumatatea sa din avere pe o suma foarte mica, dupa care i-a oferit 100.000 de dolari pentru a pleca in Costa Rica si a renunta la orice pretentie asupra mostenirii. Marti seara la ”Happy HourDragos Dolanescu a declarat ca acum este hotarat sa mearga pana in panzele albe, sa obtina jumatate din averea lui Dolanescu si, desi sustine ca a fost amenintat de Ionut Dolanescu, isi pune increderea in justitia romaneasca.

Declaratiile socante ale lui Dragos Dolanescu la ”Happy Hour au atras in fata micilor ecrane in minutul de aur al emisiunii (18.52) aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari. Pe publicul din mediul urban, varful de audienta a fost atins la 18.51, cand Pro Tv obtinea 10,3 puncte de rating si 34,5 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 inregistra in acelasi minut de trei ori mai putin, adica 3,4 puncte de rating si 11,2 procente din cota de piata.

Emisiunea lui Maruta a fost din nou lider detasat de audienta pe intreg intervalul orar 17.44 - 18.59. Pe publicul din mediul urban ”Happy Hour” a obtinut o audeinta medie de 7,3 puncte de rating si 25,7 % cota de piata, pe cand Antena 1 nu a acumulat nici jumatate din aceste cifre: 3,3 puncte de rating si 11,5 % cota de piata. Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani Pro Tv a condus detasat in topul audientelor, cu o medie de 5,1 puncte de rating si 23,9 procente din cota de piata, in timp ce Antena 1 s-a clasat a treia cu doar 2,0 puncte de rating si 9,3 % cota de piata.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni