• PRO TV
  • Cel mai asteptat personaj din scandalul Dolanescu, in exclusivitate la "Happy Hour"

Cel mai asteptat personaj din scandalul Dolanescu, in exclusivitate la "Happy Hour"

Cel mai asteptat personaj din scandalul Dolanescu, in exclusivitate la "Happy Hour"

Dupa o saptamana de foc in care fratii Dolanescu s-au invinovatit reciproc, mama lui Dragos Dolanescu a venit in Romania pentru a-si sustine fiul in procesul pentru avere.

In exclusivitate la ”Happy Hour”, Margherita Valenciana a  vorbit intr-un interviu acordat echipei lui Maruta despre scandalul dintre cei doi baieti ai lui Ion Dolanescu.

Margherita Valenciana este medic ginecolog in Costa Rica si a urmat Facultatea de Medicina in Romania, perioada in care l-a cunoscut pe Ion Dolanescu. Era studenta cand l-a nascut pe Dragos, iar cand copilul a implinit 1 an, femeia a plecat cu el in Costa Rica. Saptamana trecuta, Margherita Valenciana a intrat in direct prin telefon la ”Happy Hour” pentru a-si sustine fiul, invitat in platoul de la ”Happy Hour”. Potrivit declaratiilor acesteia, in acest scandal s-a ajuns pana la nivelul la care Dragos a primit amenintari cu moartea de la oameni din anturajul lui Ionut.

Mama lui Dragos Dolanescu a marturisit reporterilor ”Happy Hour” ca tot acest scandal este pentru ea o dezamagire si ca s-a convins de vorbele din trecut ale lui Ion Dolanescu, care spunea ca Ionut are caracterul mamei sale, caracter ce iese acum la iveala. Margarita a mai spus ca Ion Dolanescu a fost dragostea vietii sale si ca ii este foarte dor de el. Mama lui Dragos a mai declarat pentru ”Happy Hour” ca Ion Dolanescu ar fi vrut sa lase casa bisericii sau unui preot apropiat, lucru care l-ar fi infuriat pe Ionut: potrivit Margaritei Valenciano, Ionut le-a spus acesteia si lui Dragos ca daca acea casa ar fi ajuns in posesia bisericii, i-ar fi dat foc.

Si tot luni, 14 septembrie, ”Happy Hour” a difuzat primul interviu al Luciei Crisan, sotia lui Catalin Crisan, chiar in zilele in care se hotaraste divortul celor doi, dupa 14 ani de casnicie. Lucia Crisan a acceptat sa vorbeasca cu echipa ”Happy Hour” despre consecintele acestui divort, dar si despre sentimentele pe care le incearca acum, in fata acestui pas dificil.
 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni