• PRO TV
  • A murit Nicu Constantin!

A murit Nicu Constantin!

A murit Nicu Constantin!

Un om maruntel, dar cu toate acestea un om mare! Pe Nicu Constantin l-a indragit toata lumea pentru ca pe toti ii facea, prin zambet, sa indrageasca mai mult viata. Azi, 15 septembrie, Nicu Constantin le-a inghetat sufletul tuturor celor care l-au iubit, pentru ca si-a luat luat adio de la viata.

Nicu Constantin a murit marti, 15 septembrie, in jurul orei 16.45, in urma unui stop cardio-respirator. Era grav bolnav si de luni de zile se lupta pentru viata lui. In spital s-a internat in luna mai a anului acestuia si tot in spital a decedat.

Mandita Constantin, sotia sa, i-a fost alaturi pana in ultimul moment. La Happy Hour, trei prieteni buni ai maestrului, inca socati de aflarea vestii, i-au transmis condoleante Manditei si si-au expirmat profundul regret pentru pierdere.

Stela Popescu
si-a amintit de el ca de un om cu un farmec exceptional, care “si daca tacea pe scena, tot facea lumea sa rada.” La fel, Alexandru Arsinel si Alexandru Lulescu l-au prezentat ca pe un om extrem de carismatic, un om adevarat care, plin plecare, lasa un gol in inima lor si pe scena adevaratilor actori.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni