• PRO TV
  • Adio, Nicu Constantin!

Adio, Nicu Constantin!

Adio, Nicu Constantin!

Dupa ce timp de saptezeci de ani a impartit doar bucurie in jur, Nicu Constantin a indoliat o tara intreaga. Pe 15 septembrie a inchis ochii pentru totdeauna si a lasat scena vietii mai goala. O parte dintre cei care i-au fost aproape au tinut sa spuna cateva cuvinte frumoase in amintirea sa la Happy Hour.

Prietenii Cristina Stamate si Titi Rucareanu, dar si fratii Lica si Gica Constantin au reusit sa isi inghita pentru cateva momente durerea provocata de pierdere si sa stea de vorba cu reporterii Happy Hour. Fratii maestrului au vorbit despre ultimele momente in care l-au vazut pe actor, pe patul de spital, respirand cu ajutorul aparatelor. Nu sunt foarte siguri ca artistul i-a recunoscut in starea in care era, dar stiu ca lor le-a fost foarte greu sa il vada asa. Tocmai ca sa nu il cunoasca niciodata altfel decat vesel a refuzat Cristina Stamate sa il viziteze la spital. Chiar daca a fost internat timp de patru luni, practic ultimele din viata lui, colegul de scena Titi Rucareanu crede ca Nicu Constantin nu a banuit niciodata cat era de bolnav cu adevarat.

Timp de doua zile, cei care l-au iubit sunt asteptati sa ii aduca un ultim omagiu la Biserica Icoanei din capitala. Sambata, 19 septembrie, actorul va fi ingropat la Eforie Sud, asa cum si-a dorit, aproape de marea pe care a iubit-o atat de mult si care, asa cum spune Titi Rucareanu, i-a imprumutat "ceva din poezia valurilor."

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni