ß
De cele mai multe ori, cei care îndrăznesc să fie lideri sunt eroii din umbră, poveștile lor sunt cunoscute de cei apropiați lor. De cele mai multe ori, liderii sunt cei care tac și fac.
De 1 decembrie, PRO TV vrea să descopere românii lideri și să facă poveștile lor cunoscute. Prin acțiunile lor, ei împing în fiecare zi România spre mai bine.
Pe povesticulideri.protv.ro, fiecare poate scrie și publica povestea unui român care nu stă cu fruntea plecată, care schimbă preconcepții și îi ghidează pe cei din jur spre mai bine.
Cristian Leonte a postat și el pe povesticulideri.protv.ro povestea unui om ale cărui fapte îl inspiră: ”Cu vecinii nu e niciodată simplu. Dar câteodată ajunge să treci dincolo de bună ziua ca să afli pe ce lume suntem. Vecinul meu, B., e un muncitor neștiut pentru binele unei comunități sărace. Bătrânii de undeva din Subcarpații de Curbură îi știu pe el și pe camarazii lui de mulți ani, de când tot urcă râpele și drumurile neasfaltate cu mașinile lor tot-teren, încărcate cu de toate câte lipsesc de prin gospodăriile uitate. Duc pachete când e vremea mai rea, și se întorc numai ei știu cu ce în suflete. Și copiii familiei – călători alături de B. – vin înapoi îmbogățiți cu încă și încă o experiență ce se așază în ce va fi mai târziu persoana lor. Care va ști să facă bine. Cred că așa schimbă lucrurile un lider, când caută energii care seamănă cu ale lui și crește odată cu ceilalți”.
Vezi și: La mulți ani, România! La mulți ani, PRO TV! De Ziua Națională îndrăznește să fii LIDER!
Și Cosmin Stan a spus, pe povesticulideri.protv.ro, povestea unui român demn de admirat: ”Eroul meu se numește Ciprian Anton, are 39 de ani și este din Sfântu Gheorghe. Este unul dintre acei oameni pentru care imposibil nu există. A rămas imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident petrecut acum 16 ani dar această tragedie nu l-a dărâmat, nu i-a anihilat pofta de viață, ba dimpotriva este ceea ce l-a determinat să devină ce este astăzi: un lider de necontestat și un exemplu de urmat, în pofida dizabilității sale. De la vârsta de 23 ani, Ciprian nu a mai putut să meargă, fizic, pe propriile picioare dar asta nu l-a oprit să facă performanță. S-a apucat de tenis de câmp ân scaun cu rotile și ambiția, dublată de dorința de a demonstra că viața lui nu s-a sfârșit odată cu accidentul suferit, l-au adus până pe cele mai înalte locuri în clasament. A ajuns campion national la tenis în scaun rulant și la simplu și la dublu, este capitanul echipei masculine de cupa Davis si este, totodata, primul antrenor de tenis în fotoliu rulant din țară.