• PRO TV
  • Laura Lavric: "Am vazut cand Dolanescu a batut-o pe Maria Ciobanu"

Laura Lavric: "Am vazut cand Dolanescu a batut-o pe Maria Ciobanu"

Laura Lavric: "Am vazut cand Dolanescu a batut-o pe Maria Ciobanu"

\"L-am iubit Ion Dolanescu asa cum nu am iubit pe nimeni, dar nu mai puteam suporta bataile.\" Asa ii spunea acum ani de zile Maria Ciobanu colegei sale de scena, Laura Lavric. Pentru ca a cunoscut-o foarte bine pe Maria Ciobanu, si cu bune si cu rele – relele provocate, se pare de insusi Dolanescu, Laura Lavric se simte acum obligata ii ia apararea in scandalul pentru averea lui Ion Dolanescu.

Laura Lavric spune pe bune si lucrurile mai putin bune.  De aceea nu s-a sfiit sa povesteasca la Happy Hour ca a fost martora unei batai intre Maria Ciobanu si Ion Dolanescu.

Acesta din urma, gelos pe succesul profesional al Mariei Ciobanu, a decis la un spectacol sa le dovedeasca tuturor ca spectatorii pot sa fie multumiti de ce aud pe scena si daca nu canta Maria Ciobanu. Prin urmare, exact inainte de inceperea spectacolului, i-a tras un pumn Mariei Ciobanu. Potrivit artistei, Dolanescu obisnuia sa “o bata si sa ii smulga parul din cap foarte des.”

Laura Lavric are opinii foarte clare si referitor la modul in care ar trebui sa se faca imparteala averii. La Happy Hour i-a indemnat pe judecatorii implicati in proces, mai in gluma, mai in serios, sa ii dea mai mult lui Ionut pentru ca el e cel care a adus bani in casa, iar Dragos e cel care a cheltuit.  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni