• PRO TV
  • Criminalul Mihaelei Runceanu vorbeste in exclusivitate la "Happy Hour Special"

Criminalul Mihaelei Runceanu vorbeste in exclusivitate la "Happy Hour Special"

Criminalul Mihaelei Runceanu vorbeste in exclusivitate la "Happy Hour Special"

Criminalul Mihaelei Runceanu accepta sa vorbeasca in exclusivitate pentru \"Happy Hour\", miercuri, 30 septembrie. Dupa 20 de ani de la crima care a cutremurat Bucurestiul, Daniel Cosmin Stefanescu, condamnat la inchisoare pentru uciderea cunoscutei artiste, acorda primul sau interviu reporterilor emisiunii de la Pro Tv.

Silvia Dumitrescu, Andra si politistul criminalist implicat in cazul Runceanu sunt primii invitati la ”Happy Hour Special” . In aceasta toamna se implinesc 20 de ani de la uciderea Mihaelei Runceanu, o crima care a zguduit atunci intreaga tara. O mare voce, o profesoara exceptionala, Mihaela Runceanu a fost omorata la 34 de ani, in plina ascensiune a carierei. Intr-o serie de editii speciale inaugurate miercuri, 30 septembrie, “Happy Hour Special” readuce in prim plan povestea Mihaelei Runceanu si tragica sa moarte.

Miercuri, in platoul “Happy Hour” va sosi Silvia Dumitrescu, una dintre elevele Mihaelei Runceanu, care ii va povesti lui Maruta cum era artista ca profesor, om si artist. In aceeasi editie, pe Happylica se va aseza si Costica Ionescu, politistul criminalist care la vremea aceea lucra la sectia Omoruri a sectorului 4 si care a fost prima persoana care a inaintat ipoteza ca ucigasul Mihaelei Runceanu este barbat. Acum pensionar, fostul politist isi va aminti detalii despre acest caz care a cutremurat Capitala. Si tot miercuri seara, Andra va interpreta una dintre cele mai cunoscute si mai indragite piese ale Mihaelei Runceanu, “De-ar fi sa vii”.

Echipa de la Pro Tv a reusit sa obtina un interviu in exclusivitate cu Daniel Cosmin Stefanescu, care a acceptat sa vorbeasca pentru prima data despre evenimentele tragice de acum 20 de ani. Telespectatorii lui Maruta vor vedea miercuri seara de la 17.45, dar si in editiile viitoare, cum arata acum Daniel Cosmin Stefanescu, la cei 41 de ani ai sai, unde traieste si unde munceste, vor afla ce are el de spus dupa 20 de ani de la teribila moarte a Mihaelei, dar si detalii despre cum s-au cunoscut cei doi si cat de apropiati au fost. Barbatul a stat 17 ani in inchisoare, iar acum raspunde unor intrebari ramase in urma crimei din noiembrie 1989.

In seria acestor editii speciale, pe Happylica vor poposi oameni care au cunoscut-o pe Mihaela Runceanu, prieteni si colaboratori, iar cele mai cunoscute piese ale sale vor fi auzite inca o data la “Happy Hour Special”.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni