• PRO TV
  • Monica Barladeanu: "Cat timp au durat filmarile la "Francesca", am fost despartita de iubitul meu"

Monica Barladeanu: "Cat timp au durat filmarile la "Francesca", am fost despartita de iubitul meu"

Monica Barladeanu: "Cat timp au durat filmarile la "Francesca",  am fost despartita de iubitul meu"

Filmul \"Francesca\", in care Monica Barladeanu detine rolul principal, a fost deopotriva aplaudat si huiduit in Italia. In Romania i se pregateste premiera joi, intai octombrie, dar asteptarile sunt imense. Mai ales ca in film s-au facut mari investitii... sufletesti. Dupa cum a povestit Monica Barladeanu la Happy Hour, ea si iubitul au luat chiar si o pauza in relatia amoroasa de dragul filmului. Asta pentru ca iubitul Monicai, miliardarul Bobby Paunescu, a fost si regizorul productiei si a vrut sa-si concentreze atentia doar pe... actrita Monica Barladeanu.

Ce nu face omul de amorul artei. Renunta pana si la...amor. Cu toate ca au impreuna o relatie de sapte ani, actrita Monica Barladeanu si regizorul Bobby Paunescu si-au spus la revedere si ne vedem la premiera pe tot parcursul filmarilor la "Francesca".

"In momentul in care noi ne-am apucat de repetitii, Bobby ne-a prezentat pe domnul care va juca pe iubitul meu din film, relatia noastra a luat o pauza, eu m-am mutat la hotel”, povesteste Monica Barladeanu.


In prezent, Monica Barladeanu si iubitul Bobby se pregatesc pentru a reusi impreuna...in viata profesionala. Au mari asteptari de la "Francesca", pe care vor sa il prezinte la cat mai multe Festivaluri de Film. In ceea ce priveste viata personala, aceasta poate sa ..mai astepte, pentru ca nu se gandesc la casatorie.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni