• PRO TV
  • Criminalul Mihaelei Runceanu, Daniel Cosmin Stefanescu: "Destinul a vrut ca eu sa intru in viata Mihaelei"

Criminalul Mihaelei Runceanu, Daniel Cosmin Stefanescu: "Destinul a vrut ca eu sa intru in viata Mihaelei"

Criminalul Mihaelei Runceanu, Daniel Cosmin Stefanescu: "Destinul a vrut ca eu sa intru in viata Mihaelei"

Pe intai noiembrie anul acesta se implinesc 20 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu. Artista a fost ucisa in apartamentul ei din Bucuresti, la doar 34 de ani. Cu ceva timp inainte de a muri, ea le-a spus prietenilor ca presimte ca va pleca definitiv inainte de 35 de ani. Pentru moartea ei a fost gasit vinovat Daniel Cosmin Stefanescu, un tanar de 21 de ani, care facea parte din anturajul cantaretei. Acesta a ispasit o pedeapsa de 17 ani, dupa care a fost eliberat pentru buna purtare. La trei ani de la eliberare, Daniel Cosmin Stefanescu a acceptat sa-si spuna povestea la Happy Hour. Poveste care a devenit pe vecie si povestea indragitei Mihaela Runceanu.

"Mie imi place sa cred ca am fost o cunostinta pentru Mihaela Runceanu. Nici macar amic. Nu, amic deja implica mult mai multe. Imi place sa cred ca eram nici baiatul de serviciu prin casa, ca nu eram asa ceva. Eram o cunostinta care ii mai facea rost de cate o caseta video, doua, cu filme mai noi. Care o ajuta cand avea nevoie, dar in limita si a timpului meu disponibil."  Asa isi prezinta Daniel Stefanescu relatia stabilita cu Mihaela Runceanu. Cei doi se vedeau o data la cateva luni, de fiecare data la intiativa artistei. Se cunoscusera printr-o prietena comuna si Daniel Stefanescu apucase chiar sa petreaca o noapte in garsoniera artistei, alaturi de aceasta prietena comuna, in grija careia Mihaela isi lasa casa, in perioadele ei de absenta.

Cel care a fost condamnat de catre lege pentru omucidere spune acum, dupa doua decenii ca  "de multe ori mi-am dorit sa n-o fi cunoscut pe Mihaela Runceanu si poate viata mea ar fi fost alta. … eu cred in destin: asa a fost sa fie, asa a trebuit sa se intample."
 
Dezvaluirile facute de Daniel Cosmin Stefanescu vor continua la Pro Tv, intr-o serie Happy Hour Special.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni