• PRO TV
  • Asasinul Mihaelei Runceanu: "In noaptea crimei, Mihaela m-a condus pana la usa si…am plecat"

Asasinul Mihaelei Runceanu: "In noaptea crimei, Mihaela m-a condus pana la usa si…am plecat"

Asasinul Mihaelei Runceanu: "In noaptea crimei, Mihaela m-a condus pana la usa si…am plecat"

Daniel Cosmin Stefanescu a stat in inchisoare 17 ani pentru ca a ucis un om. Multi considera ca a ispasit prea putin pentru fapta comisa, mai ales ca OMUL era Mihaela Runceanu. El are insa o alta versiune, pe care a decis sa o faca publica la Happy Hour.

“In noaptea crimei, Mihaela m-a condus pana la usa si…am plecat.” Aceasta este declaratia socanta a lui Daniel Cosmin Stefanescu dupa ce acesta a petrecut 17 ani in inchisoare pentru uciderea artistei. Stefanescu isi aminteste ca in acea seara a vizitat-o pe Mihaela Runceanu si au vizionat impreuna un film. Potrivit spuselor sale, a fost martor, fara voia lui, la o cearta pe care Mihaela a avut-o cu o Mariana Sambeteanu, o prietena alaturi de care locuia in garsoniera. Nu poate sa spuna exact de ce s-au certat cele doua, dar prezinta conflictul ca fiind unul foarte mare : “s-au mai certat si la un moment dat Mariana Sambeteanu spune: tu sa pleci. Mie. Si eu m-am ridicat sa plec. Si Mihaela a spus in felul urmator, asta nu se uita: nu, el ramane, tu pleci! Si a dat-o afara din casa!”

Spusele lui Daniel Cosmin Stefanescu au fost contracarate de afirmatiile lui Corneliu Turianu, judecatorul care s-a ocupat de anchetarea cazului. Potrivit acestuia, Daniel Stefanescu “nu se poate lupta cu evidentele si nu a prezentat o versiune credibila a faptelor.”
Dezvaluirile despre aceast caz continua la Pro Tv, intr-o serie de emisiuni Happy Hour Special.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni