• PRO TV
  • Madalina Manole: "Am facut nunta de poveste"

Madalina Manole: "Am facut nunta de poveste"

Madalina Manole: "Am facut nunta de poveste"

In weekendul care a trecut, Madalina Manole a fost \"mireasa cu parul de foc\". Artista a imbracat rochia alba si a spus \"da\" pentru a doua oara in cadrul unei ceremonii intime, la o manastire din Moldova.

"Am fost foarte emotionati si am si plans. A iesit cum am vrut noi. A fost o nunta intima, la care au participat putine persoane. Am vrut ca toti cei prezenti acolo sa ramana cu amintirea si a fost intr-adevar o nunta de poveste. Am si cantat la petrecere.” Asa descrie Madalina Manole cea mai speciala zi din viata ei. Pe langa nunta, artista i-a facut si botez baietelui sau de patru luni, caruia i-a dat numele taticului sau, Petru.

Madalina Manole a mai fost casatorita timp de opt ani cu Serban Georgescu, cel care a descoperit-o ca artista in 1987. Compozitorul a decedat la cinci ani dupa divortul de Madalina, mai precis in 2007. Presa a scris ca, desi nu a fost prezenta la inmormantare, artista a fost foarte afectata. Pe actualul sot, Petru Mircea, Madalina l-a intalnit in urma cu trei ani. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni