• PRO TV
  • Lavinia Milosovici, despre fetita pierduta: "La mine, subiectul Denisa nu se va inchide niciodata"

Lavinia Milosovici, despre fetita pierduta: "La mine, subiectul Denisa nu se va inchide niciodata"

Lavinia Milosovici, despre fetita pierduta: "La mine, subiectul Denisa nu se va inchide niciodata"

Acum un an de zile, Lavinia Milosovici trecea prin momente cumplite. Copilul pe care si l-a dorit din tot sufletul, mai mult decat si-a dorit vreodata aurul olimpic, se stingea sub ochii ei. Micuta Denisa a murit la doar patru ani si a lasat pustiu in sufletul mamei. Acum, dupa un an de lupta cu amintirile, Lavinia a avut curajul sa isi spuna povestea la Happy Hour.

Fetita Laviniei s-a nascut aproape condamnata. La venirea pe lume a primit de la medici nota 1, iar pe parcursul vietii starea ei de sanatate s-a tot inrautatit. Asa cum spune mamica ei, spitalul a fost "acasa" pentru ea. Cu toate acestea, mama Lavinia nu a vrut sa accepte niciodata acest lucru. Si azi spune ca "niciodata nu am acceptat ca era bolnava.De multe ori, cand era bolnava si mergeam la doctor, imi spunea ce diagnostice are, ce probleme are, si cand veneam acasa uitam totul."

Lavinia s-a luptat pentru fetita ei cum numai o mama o poate face. Cu toata fiinta ei! A pierdut-o insa acum un an, pe 12 octombrie, din pricina unei complicatii la plamani. Moartea copilei a intarit-o pe Lavinia, care a inteles cu durere in suflet, dar cu fruntea sus, ca "viata merge inainte." O mai vede insa din cand in cand in vis si o simte alaturi de ea tot timpul.Dupa cum marturiseste ea insasi, pentru mamica din ea "subiectul Denisa nu s-a inchis niciodata si nu se va inchide niciodata."
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni