• PRO TV
  • Cine este iubita lui Mogoș, debutantul lui Contra de la națională? Fundașul se iubește cu o italiancă sexy

Cine este iubita lui Mogoș, debutantul lui Contra de la națională? Fundașul se iubește cu o italiancă sexy

Cine este iubita lui Mogoș, debutantul lui Contra de la națională? Fundașul se iubește cu o italiancă sexy

Ziua de vineri a fost una tristă pentru fotbalul românesc: naționala a pierdut meciul de la București cu Suedia, iar jucătorii și antrenorul au fost puși la zid de întreaga presă.

Pe lângă jurnaliști, fotbaliștii și Cosmin Contra au fost atacați și de nume mari din sport, precum Cornel Dinu și Marcel Răducanu, iar un fost internațional care a scris istorie pentru România, Ilie Dumitrescu, l-a atacat în termeni duri pe Vasile Mogoș, care a debutat pentru națională.

“Este clar că Suedia ne-a surprins cu un pressing avantaj. Nu am reușit să punem probleme. Vulnerabili în banda dreaptă la Mogoș și Deac. E prima oară când îl văd pe Mogoș, a fost depășit total în această primă repriză. Au câștigat toate duelurile cu noi. Am suferit în banda dreaptă. O echipă superioară în prima repriză”, a spus Ilie Dumitrescu la un post de sport.

În vârstă de 27 de ani, Vasile Mogoș evoluează în liga a 2-a din Italia, pentru Cremonese, meciul cu Suedia fiind primul pentru fotbalist pe care l-a jucat în România, deoarece el a plecat din țara noastră la 6 ani și s-a apucat de fotbal după ce a ajuns în Peninsulă.

Născut la Vaslui, debutantul lui Contra de la națională se iubește cu o italiancă sexy, pe nume Francisca. Din câte se pare, Vasile Mogoș este mai mic cu patru ani decât iubita lui, tânăra postând pe Instagram mai multe fotografii în care apare alături de fotbalist.

Vezi și: Jean de la Craiova și Rică Răducanu, provocare pe terenul de fotbal

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni