• PRO TV
  • Happy Hour a fost urmarita de aproape 1 milion sapte sute de telespectatori

Happy Hour a fost urmarita de aproape 1 milion sapte sute de telespectatori

Happy Hour a fost urmarita de aproape 1 milion sapte sute de telespectatori

Telespectatorii Pro Tv au stat marti seara cu ochii pe \"Happy Hour\".

Conform datelor furnizate de GFK Romania in data de 14 octombrie, emisiunea prezentata de Catalin Maruta a detinut suprematia in topul audientelor si a reusit sa isi atraga aproape 1 milion sapte sute de telespectatori la nivelul intregii populatii a tarii in minutul de aur (18.32), cand Pro Tv a inregistrat pe publicul din mediul urban un varf de audienta de 9,6 puncte de rating si 29 % cota de piata, urmat la o diferentafoarte mare de Antena 1 – 2,1 puncte de rating si 6,4 procente din cota de piata.

”Happy Hour” a condus detasat topul audientelor in intervalul 17.45 -18.58, atat pe publicul comercial, cat si pe cel urban. Astfel, Pro Tv a inregistrat o audienta medie de 6,1 puncte de rating si 18,5 % cota de piata pe publicul urban, Antena 1 clasandu-se pe locul al doilea cu doar 4,0 puncte de rating si 12,1 procente din cota de piata. Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani Pro Tv s-a clasat pe primul loc cu o medie de 5,8 puncte de rating si 22,8 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 a adunat aproape jumatate din aceste valori, adica 2,8 puncte de rating si 11,1 % cota de piata.

Marti seara, Catalin Maruta a stat de vorba cu sotul Cristinei Spatar, care a devenit mamica. Intr-o interventie telefonica, Alin a povestit ca sotia lui a adus pe lume un baietel pe care il vor boteza Albert. Desi Cristina programata operatia de cezariana pe 14 octombrie, bebelusul nu a mai avut rabdare, si si-a ales el singur momentul venirii pe lume. Dupa cum a povestit Alin, copilasul a primit nota zece la nastere.Catalin Maruta a mai aflat de la Alin ca zilele urmatoare fericitii parinti vor decide si care va fi cel de-al doilea nume al baietelului, care, dupa cum spune proaspatul tatic, cel mai probabil se va numi Albert Cristian.

Si tot marti, Happylica i-a facut loc celei care, mai nou, este cunoscuta prin targ drept ”blonda lui Iri”. Mariana Rosca a venit marti seara la ”Happy Hour” si a declarat sus si tare ca nu are nevoie nici de banii, nici de sentimentele lui Columbeanu. Blonda de 29 de ani i-a povestit lui Maruta ca este pe picioarele ei si ca are o avere ce ii permite sa nu depinda de nimeni. ”Iri nu e barbat ca sa recunoasca tot ce s-a intamplat intre noi”, asa a declarat Mariana, care marti seara a povestit la ”Happy Hour”, fara retineri, cum si in ce fel a interactionat ea cu sotul Monicai Columbeanu: ”M-a sarutat pe mana si apoi m-a sarutat la subrat. Am ramas socata, niciun barbat nu a mai facut asta pana acum.” Si pentru ca blonda a marturisit ca tot ce-si mai doreste este un pictorial intr-o revista pentru barbati, la sfarsitul emisiunii Mariana a acceptat provocarea lui Catalin Maruta de a poza live pe net. Astfel, la ”Happy AfterHour”, Mariana a facut o demonstratie de dans si, in cele din urma, a reusit sa ramana cu pieptul gol. Momentul a fost urmarit pe net, pe site-ul emisiunii happyhour.protv.ro, de peste 10.000 de vizitatori unici, record absolut pentru ”Happy AfterHour”. 


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni