• PRO TV
  • Nicola: "Nu imi e rusine cu familia mea si imi iert fratele pentru ce a spus"

Nicola: "Nu imi e rusine cu familia mea si imi iert fratele pentru ce a spus"

Nicola: "Nu imi e rusine cu familia mea si imi iert fratele pentru ce a spus"

In urma cu cateva zile, Nicola s-a trezit implicata intr-un scandal care a dat-o peste cap. In presa s-a scris ca doi dintre oamenii dragi ei, tatal si fratele cel mic, o acuza ca si-a uitat familia, ca s-a dezis de rude si ca se rusineaza pana si cu numele ei de fata, Bimbirel. La Happy Hour, artista a raspuns acestor acuzatii, sprijinita chiar de tatal ei, Ioan Bimbirel.

"Nu imi e rusine cu familia mea, este familia mea si cu asta defilez", declara ferm Nicola. Artista a fost acuzata de catre fratele mai mic, Alexandru Bimbirel, ca si-a renegat rudele si a uitat de unde a pornit .Alexandru Bimbirel a intrat prin telefon si la Happy Hour, unde, desi a recunoscut ca Nicola l-a ajutat cu bani, a tinut sa precizeze ca s-a simtit lezat ca artista nu s-a interesat niciodata de soarta lui din proprie initiativa. 

Daca fratele si-a mentinut declaratiile facute in presa zilele trecute, Ioan Bimbirel, tatal Nicolei, a tinut sa sublinieze ca presa a denaturat ceea ce a spus el. In ziarele mondene a aparut declaratia lui Ioan Bimbirel, care spunea ca acesta si-a vandut verigheta ca sa isi ajute fiica sa se insanatoseasca. Tot in presa s-a scris ca batranul sufera ca Nicola a uitat de el. La Happy Hour, Ioan Bimbirel a recunoscut ca uneori ii e dor de fiica lui, pe care ar vrea sa o vada mai des, dar a precizat ca intelege ca Nicola are o cariera care ii lasa foarte putin timp liber. In ceea ce priveste vanzarea verighetelor, Ioan Bimbirel a tinut sa aminteasca faptul ca acest lucru s-a intamplat cand Nicola avea opt ani si nu de curand, asa cum au inteles multi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni