• PRO TV
  • Traian Basescu: "Syda" este un nume mai sanatos decat Hrebenciuc

Traian Basescu: "Syda" este un nume mai sanatos decat Hrebenciuc

Traian Basescu: "Syda" este un nume mai sanatos decat Hrebenciuc

Numai tata de fata sa nu fi! Si numai fata de tata presedinte sa nu ajungi. Traian Basescu are pareri foarte clare si sincere despre iubitii fetelor sale. Si recunoaste sincer ca si-a sfatuit fiicele sa nu se casatoreasca inainte de 30 de ani!

"Din cate mi-a spus mie, fata mea Elena nu se marita! Nu il cunosc pe prietenul ei, dar numele lui, Syda, oooo, daaa, imi place mai mult decat numele Hrebenciuc. Pot sa spun ca e infinit mai sanatos. Si boala e mai sanatoasa decat Hrebenciuc." Cu toate ca nu o vede pe Elena mireasa prea curand, este convins ca la capitolul familie si copii, i-o va lua inainte surorii mai mari, Ioana. Oricum, Traian Basescu marturiseste ca isi doreste foarte mult sa devina bunic. Elena Basescu este impreuna cu Bogdan Ionescu, supranumit Syda, de mai bine de sase luni. Presa a scris de curand ca fiica presedintelui a primit un inel de logodna cu diamant de la iubit, iar cei doi tineri au planuit deja o nunta fastuoasa la Paris.
Despre divortul fiicei sale mai mari, Ioana Basescu, seful statului spune ca l-a afectat foarte mult. Cu toate acestea, spune ca are o relatie buna cu fostul ginere, Bodo de la Proconsul, si ca inca mai asculta piesele sale. 

In ceea ce o priveste pe Ioana Basescu, seful statului marturiseste ca a fost afectat de divortul fiicei sale de Bodo de la Proconsul. Cu toate acestea, spune ca are o relatie buna cu fostul ginere si inca mai asculta piesele Proconsul. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni