• PRO TV
  • Traian Basescu: "Cel mai tare imi place sa ma uit la Tom si Jerry"

Traian Basescu: "Cel mai tare imi place sa ma uit la Tom si Jerry"

Traian Basescu: "Cel mai tare imi place sa ma uit la Tom si Jerry"

In politica, joaca de-a soarecele si pisica este o regula a...jocului. Coincidenta sau nu, una dintre ocupatiile favorite ale presedintelui tarii este vizionarea desenelor animate \"Tom si Jerry\".

Pe 20 octombrie, la Happy Hour, am avut ocazia sa vedem un presedinte mai happy ca niciodata. Timp de aproape o ora, Traian Basescu a trait bine merci pe Happylica si a vorbit relaxat despre placerile lui in viata si despre...neplacerile functiei de sef al statului.

Dupa cum afirma, Basescu se bucura de statutul sau cand are ocazia sa schimbe ceva, dar are momente cand simte ca functia ii displace. "Totul e sa nu te lasi dominat de statut. Mie nu imi place sa fiu presedinte cand mi se aduc jigniri, cand ajung sa isi dea cu parerea toti despre lucruri pe care nu le cunosc.” La capitoul placeri in viata, un loc fruntas il ocupa ...Tom si Jerry. Si nu, nu sunt nume de cod, e vorba chiar de simpaticele personaje. Presedintele marturiseste ca daca ar avea mai mult timp liber, si-ar petrece ore bune in fata desenelor animate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni