• PRO TV
  • Catalin Maruta a stat de vorba la "Happy Hour" cu parintii Mihaelei Runceanu

Catalin Maruta a stat de vorba la "Happy Hour" cu parintii Mihaelei Runceanu

Catalin Maruta a stat de vorba la "Happy Hour" cu parintii Mihaelei Runceanu

Duminica aceasta se implinesc 20 de ani de la uciderea Mihaelei Runceanu, o crima care a zguduit atunci intreaga tara. O mare voce, o profesoara exceptionala, Mihaela Runceanu a fost omorata la 34 de ani, in plina ascensiune a carierei.

 Vineri, pe 30 octombrie, ”Happy Hour” a difuzat un interviu emotionant realizat de Catalin Maruta cu parintii Mihaelei Runceanu. La 20 de ani de la moartea fiicei lor, sotii Runceanu au deschis usa casei echipei ”Happy Hour” si au vorbit cu Catalin Maruta despre durerea de a trai intr-o lume al carei sens a disparut, in acea ultima noapte din octombrie 1989. 

Telespectatorii Pro Tv au aflat din discutia lui Maruta cu sotii Runceanu ca acestia cred ca oribila crima a fost comandata si ca ucigasul Mihaelei, Daniel Cosmin Stefanescu, a executat-o, nu singur si nu pentru jaf! Prezentatorul ”Happy Hour” a mai aflat din marturisirea dureroasa a parintilor Mihaelei Runceanu ca timpul nu vindeca nimic, ca ei vor trai cu aceasta suferinta pana la sfarsitul vietii si ca poate nici atunci nu vor intelege de ce a trebuit sa moara Mihaela: ”E crunta viata noastra. De fapt, nu e viata! Ne ducem crucea, asa, greu. Pentru noi nu mai traim”, au marturisit printre lacrimi cei doi parinti indurerati.

Cum e sa-ti duci traiul intr-o lume din care copilul tau nu mai face parte, cum e sa asculti vocea copilului tau si sa stii ca vocea lui e tot ce ti-a ramas, cum e sa traiesti cu un pian ars in casa, pian care-ti aminteste zilnic ceva ce nu poti accepta, toate acestea le-a aflat Catalin Maruta de la parintii Mihaelei Runceanu intr-un interviu emotionant difuzat vineri seara la "Happy Hour", in amintirea artistei care a plecat prea devreme.   
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni