• PRO TV
  • Veverita blonda de la "Happy Hour" a primit nuci si alune la Radio InfoPro

Veverita blonda de la "Happy Hour" a primit nuci si alune la Radio InfoPro

Veverita blonda de la "Happy Hour" a primit nuci si alune la Radio InfoPro

In aceasta dimineata, DJ-ul emisiunii \"Expresul de Romania\" de la Radio InfoPro, I.Marinescu Turla, a avut o invitata speciala. Madalina, veverita blonda de la emisiunea \"Happy Hour\", difuzata la ProTv de luni pana vineri de la ora 17.45, l-a ajutat pe Turla sa jurizeze concursul \"Canta mai departe\" si sa stabileasca exact care dintre ascultatori a stiut cel mai bine versurile.

Madalina i-a impartasit lui Turla faptul ca este terifiata de gandul de a zbura cu avionul, ba chiar ii este greu sa calatoreasca si cu masina, daca distanta depaseste 100 de kilometri. Cu toate acestea, impreuna cu trupa „RedBlonde”, din care face parte, a ajuns peste tot in tara, unde a sustinut concerte.

Madalina a glumit pe seama poreclei ei si a declarat ca este convinsa ca aceasta nu va disparea in timp, din contra cand va avea 50 de ani oamenii ii vor spune „Doamna... Veverita”! Tocmai de aceea, Turla nu a lasat-o sa plece cu mana goala din emisiune, ci i-a oferit o punga cu nuci si alune de padure, in direct.

Veverita blonda le-a spus ascultatorilorRadio InfoPro ca stie peste 600 de melodii, atat romanesti cat si straine si a fredonat live refrenul piesei „Zaraza”, acompaniata la chitara de Turla.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni