• PRO TV
  • Luminita Anghel: "Am crezut ca imi pierd copilul cand el a aflat ca e adoptat"

Luminita Anghel: "Am crezut ca imi pierd copilul cand el a aflat ca e adoptat"

Luminita Anghel: "Am crezut ca imi pierd copilul cand el a aflat ca e adoptat"

Luminita Anghel si-a dorit mult sa-i poarte de grija si sa-i daruiasca iubire unei alte fiinte, asa ca acum unsprezece ani a decis sa devina mama adoptiva. In acel moment, David, care avea pe atunci doi anisori, a devenit fiul ei.

Luminita Anghel are o relatie foarte speciala cu fiul ei. Marturiseste ca se iubesc mult si ca au ajuns sa comunice foarte bine. Asta cu toate ca in trecut au avut parte de un moment foarte greu, care putea sa produca o mare ruptura intre ei doi. Este vorba de momentul in care David a aflat de la televizor ca este adoptat. "Am crezut ca il pierd, a fost cumplit", isi aminteste artista. Aceasta spune ca regreta ca nu a avut ea ocazia sa ii marturiseasca adevarul baiatului, dar recunoaste ca a amanat mereu acest moment. Cand in sfarsit a discutat despre acest lucru, a avut surpriza sa afle ca fiul ei avea pastrata in subconstient toata imaginea adoptiei.

 Luminita Anghel sfatuieste pe toti parintii care adopta sa le povesteasca fiilor acest lucru. Artista declara ca "e bine ca parintii sa le spuna copiilor ca sunt adoptati cand acestia sunt mici si e bine sa impacheteze povestea frumos, sa nu utilizeze cuvinte ca adoptat, ci dorit sau iubit.”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni