• PRO TV
  • Lucian Mitrea: "O dau in judecata pe Corina Popa pentru ce a spus despre mine"

Lucian Mitrea: "O dau in judecata pe Corina Popa pentru ce a spus despre mine"

Lucian Mitrea: "O dau in judecata pe Corina Popa pentru ce a spus despre mine"

\"Lerilaaaaa, e mare scandal in familia Banica-Mitreaaaaa!\". Dupa ce a fost prins la saloanele de masaj erotic, Lucian Mitrea a fost acuzat de o fosta gimnasta, Corina Popa, ca i-ar fi solicitat acesteia tot un masaj…foarte intim.

"Orice nebuna cu funda in cap vine si spune ca a avut relatii sexuale cu mine. Nu am avut nicio treaba cu aceasta Corina Popa. Nici nu stiu daca ea este vinovata in aceasta poveste. Sunt vinovati cei care au premeditat totul si au convins-o pe ea sa faca aceste afirmatii." Aceasta este declaratia lui Lucian Mitrea, extrem de suparat ca a ajuns din nou implicat intr-un scandal sexual.  Impresarul a marturisit ca nu este si nu a fost “usa de biserica”, dar ca, dupa ce si-a pus verigheta pe deget s-a facut baiat de casa si a realizat ca Andreea este totul pentru el. Lucian a dezvaluit ca in saptesprezece ani a inselat-o pe Andreea de cateva ori si a platit pentru acest lucru : ”am stat certati, am stat si despartiti, dar aceste lucruri s-au petrecut acum mai multi ani”.

Lucian Mitrea a promis ca o va da in judecata pe Corina pentru acuzatiile pe care aceasta i le-a adus si a afirmat ca in acest moment se consulta cu un avocat.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni