• PRO TV
  • Iuliana Marciuc: "Incercam sa ne mutam impreuna eu si Adrian"

Iuliana Marciuc: "Incercam sa ne mutam impreuna eu si Adrian"

Iuliana Marciuc: "Incercam sa ne mutam impreuna eu si Adrian"

Dupa ce a pus piciorul in pragul tribunalului si a decis sa isi faca ordine in viata, Adrian Enache a trecut acum la un alt nivel: consolidarea relatiei cu Iuliana Marciuc. Cea care ani de zile i-a fost amanta ii va deveni iubita oficiala. Mai direct, mai pe ocolite, Marciuc a recunoscut la Happy Hour ca planuieste sa se mute cu Adrian.

“Incercam sa ne mutam impreuna. Trebuie sa o incercam si pe asta. In ceea ce priveste casatoria, vom vedea, stai sa afle el primul de astfel de planuri. Sau sa afle de la mine.” Asa afirma, pe jumatate amuzata, pe jumatate serioasa Iuliana Marciuc. Vedeta radiaza de buna dispozitie si da impresia ca toate ii merg ca pe roate. Chiar ea marturiseste ca "sunt fericita pentru ca iubesc, pentru ca am un copil grozav, pentru ca toata viata am iubit, da, pe Adrian il iubesc."

Despre conditiile in care pana acum si-a trait iubirea, Iuliana evita sa dea prea multe detalii, dar marturiseste ca "eu cred ca toti barbatii doresc un grad de libertate, nu toti insa au sinceritatea lui Adrian."
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni