• PRO TV
  • Fostul sot al Doinitei Dolanescu: "Doinita m-a lasat pentru numele Dolanescu, nu pentru Ionut"

Fostul sot al Doinitei Dolanescu: "Doinita m-a lasat pentru numele Dolanescu, nu pentru Ionut"

Fostul sot al Doinitei Dolanescu: "Doinita m-a lasat pentru numele Dolanescu, nu pentru Ionut"

Timp de sapte ani, Petru Boico a iubit-o pe Doinita Dolanescu mai mult decat orice pe lume. Sustine ca i-a oferit totul, mai putin un nume celebru. De aceea, intr-o zi, Doinita i-a lasat o scrisoare de adio in care il anunta ca si-a gasit fericirea alaturi de Ionut Dolanescu.

Doinita a visat sa traiasca bine, sa nu aiba nicio grija. Aproape un an a avut o relatie si cu mine si cu Ionut Dolanescu. Practic m-a inselat cu el. Intr-o zi, cand m-am intors de la serviciu am gasit pe pat o scrisoare de adio. Isi facuse bagajele si please. Daca Ionut era un barbat obisnuit si nu se numea Dolanescu nu facea pasul asta.”

Asa isi aminteste Petru Boico, de profesie regizor de sunet in Orchestra Plai Moldovenesc, momentele in care, fara voia lui, s-a despartit de femeia pe care a iubit-o. Plecarea Doinitei l-a imbolnavit la propriu pe Petru Boico. Acesta a fost diagnosticat cu tumoare la rinichi, dar a reusit sa invinga boala. Fara ajutorul Doinitei, care spune el, nu i-a dat niciun telefon de incurajare.

 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni