• PRO TV
  • ”Happy Hour” spune ”Jos palaria!” pentru Maria Tanase, de 1 Decembrie

”Happy Hour” spune ”Jos palaria!” pentru Maria Tanase, de 1 Decembrie

”Happy Hour” spune ”Jos palaria!” pentru Maria Tanase, de 1 Decembrie

De 1 Decembrie, romanii sunt invitati sa sarbatoreasca la Pro Tv, unde ”Happy Hour” promite un adevarat maraton de momente speciale, muzica de calitate si artisti pe masura! Pe durata a trei editii speciale, Catalin Maruta va fi gazda unor invitati alesi pe spranceana si va spune, alaturi de echipa sa, ”Jos palaria!” in fata unor oameni si evenimente de exceptie.

Maria Tanase este unul dintre marile nume in fata carora ”Happy Hour” isi scoate palaria de 1 Decembrie, cand Pro Tv implineste 14 ani de existenta! Una dintre legendele muzicii romanesti, Maria Tanase, artista a carei voce a vrajit o lume intreaga, admirata, controversata si misterioasa va fi omagiata in cadrul editiilor speciale prezentate de Catalin Maruta. 

Maria Tanase a cantat pe cele mai mari scene ale lumii, a impresionat sefi de stat si artisti renumiti ai vremii, a fost curtata si adorata de barbati celebri. Pe 19 iunie 1963, Maria Tanase a sustinut ultimul sau spectacol, la Hunedoara. Era bolnava de cancer pulmonar si de-abia daca s-a putut urca pe scena. Cu ultimele puteri, s-a adresat publicului: ”Fratilor, eu nu mai pot! Am cancer la san si o sa mor in curand! De-acuma nu ma veti mai vedea niciodata!”. Trei zile mai tarziu, murea in bratele sotului sau iubit, alaturi de care a trait timp de 23 de ani. La funeraliile ei din 1963, sute de mii de oameni au umplut strazile Bucurestiului, ca sa o conduca pe ultimul drum. 

La ”Happy Hour”, de 1 Decembrie, romanii vor avea ocazia sa descopere si cum era Maria Tanase dincolo de scena. Marea artista a avut un singur regret: ca niciodata nu a putut fi mama. Cu patru ani inainte sa moara insa, cantareata a adoptat-o pe Minodora Nemes, o fata nascuta intr-o familie saraca din satul Hodoni, pe langa Timisoara. A adus-o la Bucuresti si a crescut-o ca pe fiica ei. Minodora a stat la capataiul mamei sale adoptive pana cand Maria Tanase a inchis ochii pentru totdeauna! La aproape un sfert de secol de la moartea Mariei Tanase, echipa ”Happy Hour” a gasit-o pe Minodora Nemes la Chicago, unde locuieste de mai bine de 30 de ani. De 1 Decembrie, fiica adoptiva a Mariei Tanase va poposi in platoul ”Happy Hour”, dupa 19 ani de absenta din Romania, si va povesti totul despre Maria Tanase, marea legenda careia i-a spus ”mama”.  

Tot de 1 decembrie, Elena Carstea isi va face prima aparitie publica dupa operatia suferita in Statele Unite acum doua luni. De ziua romanilor, dar si cand Pro Tv implineste 14 ani, artista se reintoarce in Romania si se opreste direct pe Happylica, de unde va vorbi despre cele mai recente evenimente din viata ei, dar va si canta. Sarbatoarea va continua si cu un moment ”Jos palaria!” pentru muzica romaneasca a anilor ’90: fetele care pe vremuri formau ASIA, cea mai in voga trupa romaneasca a acelor ani, adica Anca, Sorana, Irina si Anemona, se vor reintalni la ”Happy Hour” si vor canta, dupa multi ani, cea mai cunoscuta piesa a lor, ”Inima mea”.

Asadar, Maruta, bandul si Happylica se antreneaza deja pentru maratonul ”Happy Hour” de 1 Decembrie dintre orele 10.00-12.00, 13.30-14.30 si 17.45-19.00, cand toti romanii sunt indemnati sa spuna si ei ”Jos palaria!”. 

Nu uita! Poti urmari emisiunea Happy Hour LIVE pe www.protv.ro! 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni