• PRO TV
  • Program "Jos palaria!" de 1 Decembrie, la ProTv

Program "Jos palaria!" de 1 Decembrie, la ProTv

Program "Jos palaria!" de 1 Decembrie, la ProTv

Pe 1 Decembrie, ziua nationala a tuturor romanilor si ziua in care Pro Tv a implinit 14 ani, telespectatorii Pro Tv au fost rasfatati cu programe numai unul si unul. Astfel, pe parcursul intregii zile, Pro Tv a difuzat filme, stiri si divertisment, toate \"Jos palaria!\".

De 1 Decembrie, romanii au  fost invitati sa sarbatoreasca la Pro Tv, unde ”Happy Hour” a facut un adevarat maraton de momente speciale, muzica de calitate si artisti pe masura! Pe durata a trei editii speciale, Catalin Maruta a fost gazda unor invitati alesi pe spranceana si a spus, alaturi de echipa sa, ”Jos palaria!” in fata unor oameni si evenimente de exceptie.

Maria Tanase
este unul dintre marile nume in fata carora ”Happy Hour” si-a scos palaria de 1 Decembrie, cand Pro Tv a implinit 14 ani de existenta! Una dintre legendele muzicii romanesti, Maria Tanase, artista a carei voce a vrajit o lume intreaga, admirata, controversata si misterioasa a fost omagiata in cadrul editiilor speciale prezentate de Catalin Maruta! 

La ”Happy Hour”, de 1 Decembrie, romanii au avut ocazia sa descopere si cum era Maria Tanase dincolo de scena. Marea artista a avut un singur regret: ca niciodata nu a putut fi mama. Cu patru ani inainte sa moara insa, cantareata a adoptat-o pe Minodora Nemes, o fata nascuta intr-o familie saraca din satul Hodoni, pe langa Timisoara. A adus-o la Bucuresti si a crescut-o ca pe fiica ei. Minodora a stat la capataiul mamei sale adoptive pana cand Maria Tanase a inchis ochii pentru totdeauna! La aproape un sfert de secol de la moartea Mariei Tanase, echipa ”Happy Hour” a gasit-o pe Minodora Nemes la Chicago, unde locuieste de mai bine de 30 de ani. De 1 Decembrie, fiica adoptiva a Mariei Tanase  a poposit in platoul ”Happy Hour”, dupa 19 ani de absenta din Romania, si a povestit totul despre Maria Tanase, marea legenda careia i-a spus ”mama”.  

Tot de 1 decembrie, Elena Carstea si-a facut prima aparitie publica dupa operatia suferita in Statele Unite acum doua luni, la „Happy Hour”. De ziua romanilor, dar si cand Pro Tv a implinit 14 ani, artista s-a reintoars in Romania si s-a oprit direct pe Happylica, unde a vorbit despre cele mai recente evenimente din viata ei, dar a si cantat. Sarbatoarea a continuat si cu un moment ”Jos palaria!” pentru muzica romaneasca a anilor ’90: fetele care pe vremuri formau ASIA, cea mai in voga trupa romaneasca a acelor ani, adica Anca, Sorana, Irina si Anemona, s-au reintalnit la ”Happy Hour” si au cantat, dupa multi ani, cea mai cunoscuta piesa a lor, "Inima mea".

Dupa 20 de ani, ”Happy Hour” a trecut in revista momente importante din muzica romaneasca de dupa ’89, iar cele mai bune piese ale acelor ani se-au auzit live in studioul de la Pro Tv. De 1 Decembrie, romanii au fost asteptati la ”Happy Hour” pentru trei editii speciale.
 
Stirile Pro Tv au adus in fata telespectatorilor oameni „Jos palaria”, oameni cu destine aparte, care au reusit prin exemplul propriu sa stabileasca adevarate repere de urmat. Pe 1 Decembrie Stirile Pro Tv au ads in prim plan povestile unor romani exceptionali, iar anul acesta pe covorul rosu de la Pro Tv  au pasit cu mandrie romani de-a dreptul Jos palaria! 

Dupa 20 de ani de la Revolutie si dupa 14 ani in care a invatat telespectatorii sa gandeasca liber, Pro Tv si-a scos palaria in fata celor care, dupa ce au inteles cu adevarat ce inseamna libertatea, au facut ca Romania sa evolueze. De 1 Decembrie, romanii preocupati nu doar de binele propriu, ci si de cel al semenilor sai vin la Stirile Pro Tv si dau un exemplu demn de urmat. Romanii care gandesc liber, cei care se exprima liber, muncesc ori invata liber, cei care sunt cu mult mai fericiti atunci cand pot face ceva notabil pentru comunitatea in care traiesc si cei care nu au stat cu mainile in san atunci cand altii au avut nevoie de ei sunt doar cateva dintre tipologiile Jos palaria pe care Stirile Pro Tv le-au prezentat telespectatorilor de 1 Decembrie, in cadrul unor editii speciale, difuzate pe parcursul intregii zile. Reportajele spectaculoase, marca Stirile Pro Tv poarta semnatura Paulei Herlo, Carmen Avram, Amalia Enache, Anca Nastasi, Alex Dima.

Pe 1 Decembrie, „Superman revine” (Superman Returns, 2006) la Pro Tv intr-un film nominalizat la Oscar pentru efectele speciale. James Caviezel si-a aratat vadit interesul pentru rolul lui Superman, dar regizorul Bryan Singer l-a refuzat pentru ca a simtit ca este „prea faimos”, dupa ce jucase in Patimile lui Hristos. Realizarea peliculei a necesitat resurse de-a dreptul impresionante. Spre exemplu, au fost constuiti sapte kilometri de sosea si semanate 15 hectare de porumb pentru a recrea ferma familiei Kent. A fost cu atat mai dificil de dus la bun sfarsit acest lucru cu cat ferma a fost realizata in timpul unei secete intinse pe sapte ani in Australia. Insa toate eforturile au fost rasplatite dupa ce filmul a fost lansat si a avut incasari de peste 391 milioane de dolari la nivelul intregii lumi. O controversa s-a starnit cu privire la bugetul productiei, estimat ca fiind de 350 milioane de dolari, ceea ce ar fi transformat Superman revine in cel mai scump film realizat vreodata pana la momentul in care a fost lansat. Regizorul Singer a infirmat insa acest raport, iar intr-un interviu realizat in 2006 a spus ca bugetul final nu a depasit 204 milioane de dolari. 

De 1 decembrie, Pro Tv a difuzat o editie speciala si inedita a emisiunii “Dansez pentru tine”. Pentru prima data in istoria competitiei visurilor, a existat o editie in 1 decembrie, cu semifinala concursului, mai precis lupta pentru locul al treilea si o alta editie in 4 decembrie, cu finala, adica lupta perechilor ramase in concurs pentru locurile 1 si 2. 

Telespectatorii Pro Tv au fost martorii unei editii “Jos Palaria” a emisiunii “Dansez pentru tine” in care emotiile, spectacolul si momentele inedite s-au impletit pentru a crea o seara speciala. In concurs au fost mai fi cele mai iubite trei perechi ale sezonului, care au reusit sa treaca triumfatoare peste notele juriului si peste verdictul publicului telespectator. 

Spectacolul concurentilor a pornit din doua stiluri de dans pline de energie, umor si atitudine. Concurentii  au avut de dansat un stil fierbinte si colorat care intotdeauna a incediat ringul visurilor: salsa. Al doilea stil de dans al semifinalei din ziua de sarbatoare a romanilor si a Pro Tv, 1 decembrie, a fost parodia, iar fiecare pereche a creat momente in care a parodiat ceva sau pe cineva. 

Intreaga editie din 1 decembrie a fost de sarbatoare. Baletul emisiunii coordonat de Edi Stancu a creat un moment inedit si emotionant care a accentuat ideea de “Jos Palaria!”. Seara de marti a avut si invitati speciali care au facut dansuri festive in scopuri umanitare si in semn de respect pentru oameni amarati, dar puternici in fata carora oricine trebuie sa spuna “Jos Palaria!”. Actrita Carmen Tanase, Flacarica din serialul “State de Romania” de la Pro Tv, va aduce in ring spectaculozitatea, energia si pitorescul unui dans tiganesc nemaivazut si nemaintalnit alaturi de Nea Marin, specialistul in folclor al emisiunii “Dansez pentru tine”, cel care a chinuit vedetele toata vara la pensiunea din “Serviti, va rog!”. Si Florin Busuioc a pregatit un moment impresionant in ringul de la “Dansez pentru tine” special pentru a marca ziua Pro Tv-ului.

De la intilnirea cu telespectatorii Pro Tv din aceasta zi aniversara nu au lipsit nici celebrele personaje din serialul de mare succes „State de Romania." In episodul programat pe 1 decembrie, State Potcovaru si-a facut cunoscut sloganul sub care se va desfasura toata campania sa electorala si-si a indemna electoratul: „Voteaza cinstea, voteaza State!” Astfel, lupta cu adversarul sau, Marcel Popeanga, a devenit si mai apriga, iar competitia electorala capata noi dimensiuni! Pe 1 decembrie, George Alexandru a intrat si el in lupta politica din “State de Romania”, in rolul lui Tase. Actorul il interpretaeaza pe cumnatul si sustinatorul politic al primarului Marcel Popeanga, interpretat de Bebe Cotimanis. Tase, zis si Tzucu, este seful partidului din care face parte si actualul primar din Cloncatele, motiv pentru care isi face aparitia in plina campanie electorala.

Asculta aici imnul Pro Tv cantat de vedete!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni