• PRO TV
  • Elena Carstea: "Nu mi-a fost frica de moarte, mi-a fost frica sa nu ajung sa ii chinui pe altii"

Elena Carstea: "Nu mi-a fost frica de moarte, mi-a fost frica sa nu ajung sa ii chinui pe altii"

Elena Carstea: "Nu mi-a fost frica de moarte, mi-a fost frica sa nu ajung sa ii chinui pe altii"

Elena Carstea a ajuns in tara azi, de Sfantul Andrei, pentru prima data de la operatia dificila suferita pe creier. Frumoasa si zambitoare, artista are o atitudine foare optimista si abia asteapta sa petreaca alaturi de echipa Pro Tv - Happy Hour de 1 decembrie.

“Ma simt mai bine, mai am dureri de cap - probabil o sa le am tot timpul - dar fac fata si sunt bine”, ii asigura artista pe toti cei care i-au fost cu sufletul alaturi in momentele grele. Elena a venit singura in tara pentru ca fetitele ei au ramas in America pentru examenele de la scoala. Elenei ii e dor deja de ele, dar se bucura ca va avea de acum incolo multe zile frumoase alaturi de ele.

Artista marturiseste ca pentru ea familia este cea mai importanta de pe lume, iar inainte de operatie a fost mai speriata de repercusiunile pe care interventia ar fi putut sa le aiba asupra celor dragi. "Nu mi-a fost atat de teama de moarte cat mi-a fost teama sa nu raman paralizata, mi-a fost frica sa nu ii chinui pe cei din jur", se confeseaza cantareata.
 
De 1 decembrie, echipa Happy Hour va spune Jos Palaria in fata Elenei Carstea, o artista care a stiut sa treaca peste greutati cu zambet.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni