• PRO TV
  • Elena Carstea: "Jos palaria in fata…barbatilor!"

Elena Carstea: "Jos palaria in fata…barbatilor!"

Elena Carstea: "Jos palaria in fata…barbatilor!"

Cu afirmatia \"barbatii sunt niste mitocani\", Elena Carstea a intrat in istorie. Dar cum pana si istoria se schimba, si artista si-a schimbat parerea.

Elena Carstea, o romanca renascuta, a venit tocmai din America sa petreaca Happy alaturi de romani. Cu lacrimi in ochi, dar si cu optimism in glas, artista si-a amintit de momentele grele prin care a trecut. A marturisit ca i-a fost teama de moarte - pentru ca doctorii ii spusesera ca in orice clipa putea sa moara, dar a precizat ca a incercat sa isi pastreze increderea. Cel care i-a fost alaturi in toate momentele grele a fost sotul Glenn Muttard, alaturi de care s-a stabilit in America acum trei ani. Devotamentul si dragostea sotului au facut-o pe Elena sa isi schimbe parerea despre barbatii pe care, pana nu de mult, ii numea mitocani.

Mai in gluma, mai in serios, Elena Carstea a transmis un mesaj din platoul Happy Hour tuturor barbatilor: "domnilor, aveti toata stima si respectul din partea mea, jos palaria in fata voastra si daca nu sunteti cuminti , o luam de la capat."

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni