• PRO TV
  • Pro Tv a fost lider absolut de audienta de 1 Decembrie!

Pro Tv a fost lider absolut de audienta de 1 Decembrie!

Pro Tv a fost lider absolut de audienta de 1 Decembrie!

De ziua sa, Pro Tv nu a avut concurenta si a fost lider absolut de audienta atit la nivelul intregii zile, cit si pe fiecare program in parte. Cifrele de audienta atesta suprematia Pro Tv atit la nivelul publicului din mediul urban, cit si al celui comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani.

De 1 Decembrie, ziua nationala a tuturor romanilor si ziua in care Pro Tv a implinit 14 ani, telespectatorii Pro Tv au fost rasfatati cu programe „Jos palaria!” care i-au adus la nivelul intregii zile pe publicul din mediul urban o audienta medie de 4,8 de  puncte de rating si o cota de piata de 18,7%, aproape dublu fata de cifrele inregistrate de Antena 1 care obtinea doar 2,9 puncte de rating si 11,2% cota de piata. Clasamentul se mentine si in ceea ce primeste Prime-time-ul, intervalul cel mai vizionat al unei zile cuprins intre 19.00-23.00 cind Pro Tv a obtinut o audienta dubla fata de cea a Antenei 1. Astfel, in timp ce Pro Tv inregistra 10,4 puncte de rating si o cota de piata de 21,5%, Antena 1 obtinea doar 5,0 puncte de rating si 10,4% cota de piata.

    Peste doua milioane si jumatate de telespectatori au urmarit  "Happy Hour" de 1 Decembrie



De 1 Decembrie, ziua romanilor si a Pro Tv, “Happy Hour” le-a adus telespectatorilor sai un maraton de momente “Jos Palaria!”. Pe toata durata celor trei editii speciale, difuzate in intervalele orare 10.00-11.57, 13.29-14.35 si 17.42-18.55, Catalin Maruta s-a intalnit cu romani de exceptie, cu povesti in fata carora intreaga echipa si-a dat jos palaria. De 1 Decembrie, romanii au fost alaturi de Maruta si echipa sa, astfel ca peste doua milioane si jumatate de telespectatori la nivelul intregii tari au urmarit ”Happy Hour” in minutul de aur al acestor editii (18.32). Pe publicul din mediul urban, cele trei editii ”Happy Hour” au inregistrat varful de audienta la 18.31, cu cifre impresionante de 13,6 puncte de rating si 30,4 procente din cota de piata. Happy Hour a fost lider de piata cu toate cele trei editii speciale, fiecare dintre ele conducand detasat clasamentul audientelor atat pe publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial. Emisiunea prezentata de Catalin Maruta a inregistrat pe publicul din mediul urban o medie, pe toate cele trei editii, de 6,1 puncte de rating si 19,7 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua cu o medie, pe aceleasi intervale orare, de 3,3 puncte de rating si 10,7 procente din cota de piata.

Principala editie ”Happy Hour” a zilei de 1 Decembrie, difuzata incepand cu 17.42, a spulberat concurenta cu o medie pe publicul din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani de 8,6 puncte de rating si 25,2 % cota de piata, in timp ce Antena 1 aduna jumatate din aceste valori, respectiv 4,2 puncte de rating si 12,2 procente din cota de piata.
Elena Carstea si-a facut la “Happy Hour”, de 1 Decembrie, prima aparitie publica dupa operatia pe care a suferit-o in urma cu doua luni. Elena a ajuns in tara de Sfantul Andrei, pentru prima data de la operatia dificila suferita pe creier. Frumoasa, zambitoare si optimista, artista renascuta a petrecut “happy” alaturi de romani, a vorbit pentru prima data despre clipele grele prin care a trecut si, cu o atitudine foare optimista, a cantat live in platoul “Happy Hour”. 

Elena Carstea a marturisit ca i-a fost teama de moarte, pentru ca doctorii ii spusesera ca in orice clipa putea sa moara, dar a incercat sa isi pastreze increderea. De altfel, a marturisit aceasta, pe langa sprijinul celor dragi, gandirea pozitiva este cea care a ajutat-o in toata aceasta perioada: artista este de parere ca daca nu crezi in tine, daca nu faci decat sa iti plangi de mila, nu castigi nimic. Alaturi i-au fost in toate aceste momente grele sotul, Glenn Muttard, cel alaturi de care Elena s-a stabilit in SUA acum trei ani, dar si mama sa. Elena a povestit la “Happy Hour” ca mama sa a zburat pentru prima data cu avionul abia acum, desi ii era foarte teama, tocmai pentru a-i putea fi alaturi. Mai mult, artista i-a marturisit lui Maruta ca a fost de-a dreptul coplesita de bunatatea pe care a vazut-o in jurul ei in aceasta perioada: o doamna chiar s-a oferit sa o infieze pe una dintre fetitele sale, in cazul in care lucrurile nu s-ar fi incheiat cu bine.

Artista i-a asigurat insa pe toti cei care i-au fost cu sufletul alaturi ca se simte bine: “Ma simt mai bine, mai am dureri de cap - probabil o sa le am tot timpul - dar fac fata si sunt bine”.  Inainte de operatie, Elena Carstea  a povestit ca a fost mai speriata de repercusiunile pe care interventia ar fi putut sa le aiba asupra celor dragi: “Nu mi-a fost atat de teama de moarte, cat mi-a fost teama sa nu raman paralizata, mi-a fost frica sa nu ii chinui pe cei din jur”, s-a confesat ea.

Mai in gluma, mai in serios, cea care pana nu demult ii numea pe barbati mitocani, a transmis un mesaj din platoul “Happy Hour” tuturor barbatilor: “Domnilor, aveti toata stima si respectul din partea mea, jos palaria in fata voastra si, daca nu sunteti cuminti, o luam de la capat”.

Editiile speciale “Happy Hour” de 1 Decembrie au continuat cu intalniri cu romani de exceptie. Si daca tot a fost petrecere, de la “Happy Hour” nu puteau lipsi doua voci de aur, care s-au intalnit pentru un duet special dedicat tutror romanilor. Andra si Fuego, doi buni prieteni care isi ureaza “la multi ani” in aceeasi zi, pe 23 august, au cantat la “Happy Hour” pentru prima data impreuna. Cei doi artisti i-au marturisit lui Catalin Maruta ca planificasera duetul de mult timp - mai ales ca fanii isi doreau sa ii auda pe amandoi pe aceeasi scena - dar au asteptat o zi speciala ca sa apara impreuna. Astfel, in ziua in care Pro Tv a sarbatorit 14 ani de existent, Andra si Fuego au cantat la “Happy Hour” de sarbatoare si de joc: “Hai, lume, hai!” si “Asa-i romanul”.

Tot de 1 Decembrie, “Happy Hour” a spus “Jos palaria!” pentru una dintre cele mai mari voci ale muzicii romanesti, Maria Tanase. Artista care s-a stins din viata acum aproape jumatate de secol nu a murit insa niciodata pentru oamenii care au cunoscut-o. Momente de aur cu marea artista au putut fi urmarite la “Happy Hour”, iar echipa emnisiunii a gasit-o pe fata adoptiva a Mariei Tanase la Chicago, in Statele Unite ale Americii. Minodora Nemes are 65 de ani si n-a mai venit in Romania din 1990. Pentru prima oara dupa 20 de ani, Minodora a revenit insa in tara special pentru ”Happy Hour”, a vorbit despre mama ei adoptiva si a spus, impreuna cu toti cei din platou, ”Jos palaria!” in fata Mariei Tanase. Minodora a povestit de pe Happylica ca, desi Maria Tanase nu a infiat-o legal, o prezenta peste tot ca pe fiica sa. A luat-o la Bucuresti si practic a adoptata-o, ocupandu-se de educatia sa si indragind-o ca pe propriul copil.

ASIA, una dintre cele mai in voga trupe romanesti de dupa ’89, s-a reunit in formula initiala – Anca, Sorana, Irina si Anemona, dupa noua ani de la despartire, special pentru “Happy Hour”. Cele patru fete au cantat de ziua Pro Tv piesa care le-a facut cunoscute, “Inima mea”, un moment “Jos palaria!” pentru muzica romaneasca a acelor ani. Cele patru fete au depanat amintiri din perioada in care cantau impreuna iar concertele lor culminau cu o adevarata isterie din partea fanilor, dar au vorbit si despre ce fac in prezent: Anca are o alta trupa, Sorana este prezentatoare TV, Irina lanseaza carti pentru copii, iar Anemona, proaspat intoarsa din Statele Unite, isi doreste sa intre cat mai repede in studio. De 1 Decembrie, pentru a fi in ton cu sloganul intregii zile, ”Jos palaria!”, Sorana i-a daruit lui Catalin Maruta o palarie confectionata special pentru el, in semn de admniratie pentru emisiunea ”Happy Hour”, si a marturisit la ”Happy AfterHour” ca exsista posibilitatea ca pe viitor sa aiba o colaborare cu Anemona intr-un domneniu care ii va surprinde pe toti.

Momentele “Jos palaria!” au marcat toate cele trei editii “Happy Hour” din 1 Decembrie. Stela si Arsinel, unul dintre cele mai longevive cupluri de pe scena romaneasca, Voltaj, Angelica Stoican, care pe 1 Decembrie isi sarbatoreste ziua de nastere, Irina Loghin si Benone Sinulescu, primii artisti din muzica populara romaneasca ce au cantat in duet, Delia si Marius Mihalache, un cuplu proaspat lansat in muzica romaneasca – toti au sarbatorit alaturi de ”Happy Hour” si au cantat ”Jos palaria!”, de 1 Decembrie, pentru toti romanii.

•    Stirile Pro Tv de la ora 19.00 au fost urmarite de aproape 2 milioane de telespectatori

Editiile speciale ale Stirilor Pro Tv de 1 Decembrie difuzate pe tot parcursul zilei i-au tinut pe telespectatorii Pro Tv nemiscati in fata televizoarelor. Anul acesta, vedetele Stirilor Pro Tv din ziua de 1 Decembrie au fost acei români excepţionali preocupaţi nu doar de binele propriu, ci şi de cel al semenilor săi, acei romani „Jos palaria!”care prin modelul personal au devenit adevarate modele de urmat.

Stitile Pro Tv de la ora 19.00 au avut pe publicul din mediul urban in seara de 1 Decembrie o audienta medie de 13,0 puncte de rating si o cota de piata de 27,6%, in timp ce Antena 1 nu obtinea doar 5,9 puncte de rating si 12,5% cota de piata, mai putin de jumatate din ratingul Stirilor Pro Tv. Minutul de aur a fost inregistrat la ora 19.35, cind la Stirile Pro Tv se uitau aproape 2 milioane de telespectatori din mediul urban, iar Pro Tv inregistra pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani 15,3 puncte de rating si o cota de piata de 41%, de cinci ori mai mult fata de Antena 1 care obtinea in acel minut doar 2,7 puncte de rating si 7,2% cota de piata.

Superman Revine”, un film „Jos palaria!

Filmul „Superman revine” difuzat in premiera de o televiziune comerciala din Romania a adus pentru Pro Tv pe publicul sau comercial din mediul urban cu virtse cuprinse intre 18-49 de ani o audienta medie de 5,3 puncte de rating si 19,7% cota de piata. Antena 1 obtinea pe perioada difuzarii filmului doar 3,5 puncte de rating si 13,3% cota de piata.

•    In semifinala "Dansez pentru tine" care a fost lider detasat de audienta, cu peste doua milioane si jumatate de telespectatori, Alina Chinie si Stefan Bamboi au castigat locul al treilea si premiul de 15 000 de euro

Marti seara, emisiunea “Dansez pentru tine” a fost dedicata invingatorilor. Cele trei perechi care au mai ramas in concurs, baletul emisiunii, trupa SIMPLU, Loredana si alte vedete Pro Tv si-au scos palaria in semn de respect in fata unor oameni speciali. Pe tot parcurdul editiei speciale “Dansez pentru tine”, Pro Tv a fost lider detasat de audienta atat de intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial. In intervalul orar 20.24-23.30, in care a fost difuzata semifinala competitiei visurilor, Pro Tv a inregistrat o medie de audienta pe intreg publicul din mediul urban de 10,6 puncte de rating si 22,5 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat de mai bine de doua ori mai putin, mai precis 4,4 rating si 9,2 cota de piata. Pe tot parcursul emisiunii, timp de trei ore, Pro Tv a fost urmarit in medie de aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei, iar in minutul de aur al acesteia, 21.20, de peste doua milioane si jumatate de romani. Si pe publicul comercial, “Dansez pentru tine” a avut un minut de aur impresionant, 22.46, in care Pro Tv era urmarit de 43% dintre persoanele care se uitau la televizor si urmareau programele speciale de televiziune.

Dupa o seara plina de intalniri emotionante si de dansuri spectaculoase, telespectatorii Pro Tv au hotarat prin voturile lor ca Alina Chinie si Stefan Bamboi sa fie perechea care se claseaza pe locul al III-lea in concurs si primeste astfel premiul de 15 000 de euro. Chiar daca a pierdut sansa de a se mai lupta pentru marele premiu, Stefan a zambit, a multumit Alinei si tuturor celor din echipa si de acasa pentru sustinere si ajutor si a spus in fata tarii intregi esenta participarii lui la concurs: “Te iubesc, mami!”. Veverita roscata din band-ul de la Happy Hour, Alina Chinie, a izbucnit in lacrimi la aflarea verdictului si a spus ca in primul rand ii va duce dorul coregrafei lor, Victoria Bucun. Dupa ce timp de sapte saptamani au fermecat juriul si tara cu dansurile lor sensibile si complexe, insusi Mihai Petre s-a ridicat in picioare si si-a scos palaria in fata lor si in fata capacitatii Aliniei de a juca stari atat de diferite pe ringul de dans.

Fericitii serii au fost Jean de la Craiova si Liviu Varciualaturi de partenerele lor, Sandra Neacsu si Ilaria Cherloaba care au aflat la sfarsitul emisiunii decizia publicului de a ramane ei in concurs sa se lupte pentru marele premiu de 60 000 de euro. Incurajate, dar si emotionate peste poate de prezenta tatilor lor bolnavi in platoul emisiunii, Ilaria si Sandra, au executat dansurile din concurs mai mult cu ochii in lacrimi. Mai mult decat de lacrimi, Ilaria, partenera lui Liviu a avut parte si de o accidentare in timpul dansului de salsa si a avut nevoie de ingrijiri medicale urgente. Chiar daca toate cele trei echipe au dansat impreuna stilul salsa, parodia pe care a interpretat-o fiecare pereche in parte a facut deliciul publicului. Alina si Stefan au parodiat un show facut de Michael Flatley, Liviu si Ilaria au “zburat” haotic si amuzant pe “Lacul lebedelor”, iar Jean si Sandra au parodiat concertele de Craciun ale lui Stefan Banica, interpretat in dansul lor chiar de coregraful Bursucu’.

Vineri seara, in finala sezonului al optulea al emisiunii, telespectatorii vor hotari prin voturile lor care dintre cele doua echipe finaliste merita marele premiu si trofeul visurilor. Jean de la Craiova si Liviu Varciu vor da vineri seara ultima lupta, lupta decisiva pentru locul I, iar judecatorii supremi sunt telespectatorii care printr-un sms la 1276 pot hotari catre cine se duc 60 000 de euro si catre cine 20 000 de euro.

Vedetele Pro Tv, Roxana Ciuhulescu si Florin Busuioc, au facut un moment amuzant marti seara in ring pe piesa lui Florian Pittis, “Mi-am dorit o masina”. Momentul lor inedit de dans a fost o dedicatie pentru o tanara de 36 de ani fara picioare care insa incearca sa-si traiasca fiecare zi zambind, muncind si incercand sa-si depaseasca durerea si limitele. Chiar daca are proteze in loc de picioare, Corina incearca sa mearga pe bicicleta, sa schieze si sa faca totul asemeni unui om normal, insa cu eforturi supraomenesti. Impresionat de povestea ei, chiar Florin Busuioc i-a daruit Corinei 2000 de lei care sa o ajute la traiul de zi cu zi, asta pe langa premiul de 3000 de euro pe care ea l-a primit de la sponsorii emisiunii.

Actrita Carmen Tanase si Nea Marin Barbu, specialistul in folclor al emsiunii, au incins ringul cu un tiganesc plin de spirit si de nerv, menit sa ajute un antrenor sa-si poata duce mai departe misiunea de dascal. Prezentatorul PoveStirilor de noapte de la Acasa Tv, Mircea Solcanu, l-a avut alaturi intr-un moment coregrafic plin de culoare pe dansatorul Gabriel Musoiu. Impreuna, Mircea imbracat in costum, iar Gabriel imbracat in femeie, au creat un moment special menit sa ajute un postas care din cauza problemelor de sanatate ar putea fi in pericol sa nu-si mai exercite meseria pe care o face cu atata drag de 20 de ani.

•    Lupta acerba dintre State Potcovaru si Marcel Popeanga, precum si declaratiile de dragoste ale lui Stiven pentru Minodora  au propulsat serialul “State de Romania” in topul audinetelor

Serialul de mare succes „State de Romania” si-a surclasat concurenta pe tronsonul sau orar (23.30-00.29), fiind lider de audienta atit pe publicul din mediul urban, cit si pe publicul comercial urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani. Astfel, pe publicul comercial cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, fascinantele personaje din „State de Romania” au obtinut un rating de 4,8 puncte si o cota de piata de 20,3%, dublu fata de Antena 1 care obtinea doar 2,2 puncte de rating si 9,5% cota de piata.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni