• PRO TV
  • Elena Carstea: "Sora mea a murit in urma unei razbunari"

Elena Carstea: "Sora mea a murit in urma unei razbunari"

Elena Carstea: "Sora mea a murit in urma unei razbunari"

Viata Elenei Carstea bate cu siguranta filmul! Un film trist, o drama in toata puterea cuvantului. Inca din tinerete, artista a fost incercata de destin.

"Am asistat la autopsia surorii mele. Sora mea, Sanda, avea 28 de ani si a murit asfixiata. Eu am asistat la autopsia ei pentru ca nu am vrut ca parintii mei sa o vada asa, la morga. Cand am gasit-o avea degetele rupte si cred ca a fost torturata.” Sunt declaratii cutremuratoare, dar sunt declaratiile Elenei Carstea, care isi aminteste si acum cu lacrimi in ochi de moartea surioarei. Cu toate ca s-a crezut ca Sanda Carstea a murit impuscata la Revolutie, artista spune ca s-a dus din pricina unei razbunari. "Sora mea a murit asfixiata. A fost o razbunare pentru ca ea avusese o relatie cu un capitan de vas, care fugise in strainatate cu vasul si cu echipajul vasului.”

Artista a vrut sa faca investigatii cu privire la moartea surorii, dar, pentru ca a primit amenintari, s-a oprit. “Mie nu mi-a fost teama, pentru ca, nu-i asa, de cate ori poti sa ma omori? Parintii mei m-au rugat sa las lucrurile asa pentru ca le-a fost teama sa nu ma piarda si pe mine. Moartea surorii mele i-a distrus: tata s-a imbolnavit si a murit la putin timp, iar mama a fost marcata pe viata.” Asa isi aminteste Elena una dintre cele mai negre perioade din viata.

Mult timp ea insasi a avut inima impietrita de durere din cauza mortii Sandei. Ani mai tarziu, Elena Carstea a adoptat-o pe fetita Sanda al carei nume ii aminteste de surioara pierduta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni