• PRO TV
  • Fratele lui Cristi Tanase: "Cristi nu o sa isi piarda cariera pentru Iulia Tabacaru"

Fratele lui Cristi Tanase: "Cristi nu o sa isi piarda cariera pentru Iulia Tabacaru"

Fratele lui Cristi Tanase: "Cristi nu o sa isi piarda cariera pentru Iulia Tabacaru"

Cu toate ca Steaua se pregateste de meciuri importante, mijlocasul Cristi Tanase a fost prins antrenandu-se la...distractie prin cluburi. Pe internet a aparut un filmulet care il arata pe sportiv atacand pahar dupa pahar impreuna cu iubita Iulia Tabacaru.

Pentru ca nu a respectat regulile jocului si in loc sa se odihneasca intre antrenamente a chefuit noaptea prin cluburi, fotbalistul Cristi Tanase a primit o amenda usturatoare de la clubul Steaua : 30 000 de Euro.

La randul lor, membrii familiei Tanase "l-au amendat" pe Cristi cu observatii usturatoare. Cristina Tanase, mama sa, a afirmat ca fiul ei este influentat in mod negativ de iubita Iulia Tabacaru. Doamna Tanase a spus ca baiatul ei s-a despartit de cateva ori de Iulia, dar ca aceasta stie sa se "roage bine in genunchi" si de aceea s-au impacat.


Intrat in legatura directa prin telefon la Happy Hour, Ionut Tanase, fratele lui Cristi a afirmat ca el nu poate sa isi contrazica mama si a spus, mai in gluma, mai in serios, ca "poate fata stie intr-adevar sa se roage." Ionut Tanase a mai precizat ca el nu va incerca sa ii desparta pe cei doi iubareti, dar a promis ferm ca nu il va lasa pe fratele sau sa isi rateze cariera. "Fratele meu nu are grija de el si nici Iulia nu are grija de el. Eu imi doresc ca el sa ajunga departe in fotbal si de aceea nu o sa il las sa isi piarda cariera pentru o fata. Din punctul meu de vedere se poate intre ei si o relatie la distanta si daca ei nu cred asta au sa inceapa sa creada”, a concluzionat Ionut Tanase.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni