• PRO TV
  • Mama lui Cristi Tanase: "O sa ii rup o coarda vocala lautarului care i-a cantat fiului meu la betie"

Mama lui Cristi Tanase: "O sa ii rup o coarda vocala lautarului care i-a cantat fiului meu la betie"

Mama lui Cristi Tanase: "O sa ii rup o coarda vocala lautarului care i-a cantat fiului meu la betie"

Dupa ce pe internet a aparut un filmulet care il arata pe fotbalistul Cristi Tanase imbatandu-se pana in zori, mama sportivului a sarit la gatul celui pe care ea il considera vinovat de raspandirea filmarii. A sarit la gatul lui la propriu pentru ca i-a promis ca i va rupe o coarda vocala.

"Vinovat pentru aparitia in presa a filmarii cu petrecerea baiatului meu este lautarul care i-a cantat la masa. Si eu cand am sa ma intalnesc cu el am sa ii rup o coarda vocala. In plus am sa ii cer si bani: cei douazeci de miliane pe care i-a dat baiatul meu ca sa ii cante si cei 800 de Euro pe care i-a luat in schimbul filmuletului. Mai bine venea la noi ca ii dadeam noi 2000 de Euro  sa nu il faca public." Aceasta este declaratia - pe jumatate furioasa si pe jumatate plina de amaraciune a Cristinei Tanase, mama lui Cristi Tanase

Doamna Tanase a intrat in direct la Happy Hour ca sa se rafuiasca bine cu Dumitru Petre, sau Pitzi Talent, lautarul care i-a cantat lui Cristi Tanase la masa. Pitzi, dupa ce i-a facut doamnei o demonstratie de…Talent si i-a cantat piesa favorita a lui Cristi Tanase, a negat toate acuzatiile.   

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni