• PRO TV
  • Catalin Botezatu: "Moni l-a implorat pe Voicu sa se reangajeze, dupa care a urcat in dormitor cu el"

Catalin Botezatu: "Moni l-a implorat pe Voicu sa se reangajeze, dupa care a urcat in dormitor cu el"

Catalin Botezatu: "Moni l-a implorat pe Voicu sa se reangajeze, dupa care a urcat in dormitor cu el"

Voicu spune ca nu mai are nicio treaba cu Moni Columbeanu, Moni zice ca nu mai are nicio treaba cu Voicu, si cu toate acestea noi avem parte de o telenovela. La momentul de fata, ruleaza in presa episodul sms-urilor. Adica Moni spune ca Voicu ii trimite mesaje dulci, iar Voicu zice ca in realitate Moni ii da lui astfel de sms-uri. Cel care mai nou il sustine pe Voicu in aceste declaratii este Catalin Botezatu.

Moni l-a implorat pe Voicu sa se reangajeze la ea, dupa care a urcat in dormitor cu el. Adica a urcat intr-un apartament unde stiu eu foarte bine ca este un dormitor, nu doar un birou. Monica i-a oferit un salariu dublu, dar Voicu a spus ca nu se mai intoarce nici batut.” Acestea sunt declaratiile lui Catalin Botezatu, care se pare ca s-a suparat cand a vazut “ipocrizia oamenilor care au ajuns undeva pe spatele altora.”

Designerul a tinut sa ii ia apararea lui Voicu-Ricky-Martin pentru ca, motiveaza el, este colaboratorul sau si se simte obligat sa o faca. Botezatu marturiseste ca a vazut toate sms-urile pe care Monica i le-a trimis lui Ricky-Voicu pentru ca “Voicu mi le arata la caterinca, suntem baieti si facem misto, hahahaha.” La Happy Hour Bote i-a dat si un sfat lui Moni: "sa isi gaseasca alt prost, alta mobila si sa il lase in pace pe Ricky.”

Mai mult, creatorul de moda i-a atacat si cariera profesionala a Monicai, afirmand ca "Monica nu este un model in adevaratul sens al cuvantului, model inseamna sa ai prezentari in strainatate, ori Monica este doar o sotie de miliardar si atat."

 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni