• PRO TV
  • Catalin Maruta a petrecut Craciunul la "Happy Hour"

Catalin Maruta a petrecut Craciunul la "Happy Hour"

Catalin Maruta a petrecut Craciunul la "Happy Hour"

Ca in fiecare an, pe 25 decembrie Catalin Maruta i-a facut concurenta lui Mos Craciun intr-o editie speciala \"Happy Hour\". Daca la 3 ani isi dorea sa fie in locul Mosului, pentru a-si aduce toate jucariile din lume, Catalin Maruta s-a intrecut acum cot la cot cu Mos Craciun in daruri alese.

Fie ca e vorba de colinde si alte melodii speciale, invitati unul si unul sau povesti care capteaza atentia, cert este ca tolba de la ”Happy Hour” a fost si anul acesta incarcata! Happylica a fost mai pregatita ca niciodata sa ciuleasca urechea la povesti de viata, bandul a fost nerabdator sa intampine Craciunul cu note muzicale si versuri alese, iar invitatii lui Maruta s-au strans in jurul bradului din platou pentru a-i colinda pe romani.
 
In platoul ”Happy Hour” a sosit in ziua de Craciun Jean de la Craiova, dar nu singur, ci impreuna cu sotia sa Paula si fetita Sabrina, aflate pentru prima oara intr-o emisiune de televiziune. Familia lui Jean i-a povestit lui Maruta cum se serbeaza Craciunul la ei, insa au depanat si amintiri despre inceputul povestii de dragoste dintre Jean si Paula. Maruta a mai aflat de la fetita cantaretului, Sabrina, de ce ii place atat de mult matematica, dar si daca s-a gandit sa calce pe urmele tatalui sau si sa se apuce de muzica.

Telespectatorii Pro Tv au fost colindati la ”Happy Hour” de Irina Loghin, dar si de Veta Biris. Aceasta din urma a povestit pentru toti cei care ciocnesc acasa un pahar cu vin si se infrupta cu sarmalute cat de frumoase sunt sarbatorile de iarna in satul sau, la Capalna, ce traditii de Craciun se respecta acolo si cum intampina ea insasi aceasta sarbatoare, cu cozonaci proaspeti si taierea porcului. Nu au lipsit din emisiune nici Loredana, care a cantat pentru toti romanii, alaturi de grupul Acapella, un colind traditional. In plus, artista i-a povestit lui Maruta cum a fost pentru ea anul ce tocmai se incheie, dar si cu ce trairi il intampina pe cel nou.

De Craciun, asa cum de altfel facea si in copilarie, Loredana s-a pregatit de colindat, iar anul acesta i-a promis Elenei, fiica sa, ca vor invata impreuna cat mai multe colinde romanesti. Cat despre 2010, Loredana i-a dezvaluit lui Maruta care sunt planurile sale legate de o noua carte. Despre ce este vorba, telespectatorii Pro Tv au aflat in editia ”Happy Hour” de Craciun.
   
”In orice zi de sarbatoare iti doresti sa fii alaturi de cei dragi. Asa ca noi, echipa ”Happy Hour” am fost impreuna cu telespectatorii nostri si in ziua de Craciun. Si pentru ca in aceasta perioada toata lumea a facut cadouri, nici noi nu ne-am lasat mai prejos si am daruit celor de acasa momente speciale, colinde, voie buna, povesti la gura ... Happylicii si alte surprize. Si nu uitati: nimic nu e mai bun ca ”Happy Hour” de azi decat ”Happy Hour” de Craciun!”, a declarat Catalin Maruta.   

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni