• PRO TV
  • Romanca ce a impresionat Germania cu naiul a fost la Happy Hour

Romanca ce a impresionat Germania cu naiul a fost la Happy Hour

Romanca ce a impresionat Germania cu naiul a fost la Happy Hour

De luni, 11 ianuarie, romanii au din nou intalnire cu \"Happy Hour\". Emisiunea prezentata de Catalin Maruta a revenit la Pro Tv cu si mai multe povesti interesante.

Aflata pentru prima oara in platoul unei emisiuni de televiziune din Romania, Petruta Cecilia Kupper, romanca ce a uluit Germania cu interpretarea sa la nai in cadrul concursului ”Supertalent 2009”, a venit la ”Happy Hour” in prima editie din an.

O romanca frumoasa si extrem de talentata, care a cucerit definitiv Germania: Petruta Cecilia Kupper, plecata de doar un an din tara, a cantat miraculos la nai pe scena concursului ”Supertalent 2009”, vrand astfel sa vina in ajutorul surorii ei bolnave de schizofrenie. Romanca a reusit sa impresioneze pana la lacrimi publicul si membrii juriului acestui concurs si a castigat locul al treilea in competitie.

Luni, 11 ianuarie, Petruta a vorbit cu Catalin Maruta despre celebritatea pe care i-a adus-o acest concurs, despre cum s-a schimbat viata sa dupa acea interpretare memorabila la nai, despre cum a ajuns, din chelnerita un star, dar si despre cum planuieste sa isi ajute sora de acum inainte. Din studioul ”Happy Hour”, de la 17.45, Petruta i-a incantat si pe romani cu naiul sau fermecat, arta pe care a deprins-o de la maestrul Gheorghe Zamfir, pe care il considera mentorul si modelul ei.
 
Petruta Cecilia Kupper are 28 de ani, s-a nascut pe 21 martie 1981, la Sibiu. Romanca devenita un star peste hotare ii va povesti lui Maruta cum a luat decizia de a se inscrie la acest concurs si cum s-a schimbat viata sa de atunci. Petruta s-a hotarat sa participe la emisiunea canalului german RTL pentru a castiga premiul cel mare si pentru a-si ajuta sora bolnava, ramasa in Romania. Acum doi ani, Petruta Cecilia Kupper s-a stabilit in Germania alaturi de sotul ei, Jens, si fiica lor de doi ani, Jessica, pentru a avea o viata mai buna. Si asta pentru ca in tara familia lor a trecut printr-o multime de probleme. Mama sa locuieste intr-un apartament din Sibiu impreuna cu Elena, unul dintre cei cinci copii ai sai.

Ea insasi bolnava, se chinuie in fiecare zi cu ea, pentru ca Elena sufera de o boala grea si incurabila. La patru ani si jumatate a fost diagnosticata cu schizofrenie. Au urmat vremuri grele pentru intreaga familie. Petruta s-a inscris in concurs tocmai pentru a-i putea oferi o viata mai buna Elenei. Cand a ajuns in Germania, Petruta nu vorbea deloc limba germana, insa a stat acasa un an de zile si a invatat tocmai pentru a putea participa la concurs. In Romania studiase naiul impreuna cu Gheorghe Zamfir, pe care il considera mentorul si modelul ei. A fost una dintre cele 37.000 de persoane inscrise in concursul ”Supertalent“, iar juriul a ramas fara cuvinte in fata pasiunii si talentului romancei. Petruta Kupper a luat, pe 20 decembrie 2009, locul III in finala concursului ”Supertalent”. In prezent, a semnat un contract cu Sony Music si se pregateste de lansarea primului album. Petruta a ajuns, dintr-o chelnerita intr-un restaurant din Romania, o artista cunoscuta de intreaga Germanie.

Si tot luni, ”Happy Houra stat de vorba in exclusivitate cu mama fotbalistului Banel Nicolita, care a acceptat sa povesteasca echipei lui Maruta cate-n luna si in stele despre fiul sau celebru.


 
 
 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni