• PRO TV
  • Happy Hour a fost lider de audienta cu prima editie din acest an

Happy Hour a fost lider de audienta cu prima editie din acest an

Happy Hour a fost lider de audienta cu prima editie din acest an

Anul 2010 a inceput cu dreptul pentru \"Happy Hour\". Emisiunea prezentata la Pro Tv de Catalin Maruta a fost lider absolut de audienta cu prima editie a acestui an, din 11 ianuarie.

Astfel, aproape 2 milioane doua sute de romani la nivelul intregii tari au stat cu ochi pe ”Happy Hour” si invitatii sai in minutul de aur al acestei editii (18.56). Tot atunci, pe publicul din mediul urban ”Happy Hour” inregistra un varf de audienta de 10,9 puncte de rating si 26,1 % cota de piata, fata de Antena 1 care in acelasi minut acumula doar 4,1 puncte de rating si 9,7 procente din cota de piata.

Petruta Cecilia Kupper
, invitata lui Catalin Maruta, scandalul izbucnit intre Silvia Dumitrescu si Elena Carstea, care a intrat in direct prin telefon, interviul in exclusivitate cu mama lui Banel, care a marturisit ca isi doreste sa devina bunica, toate acestea i-au tinut pe telespectatorii iPro Tv in fata micilor ecrane in intreg intervalul orar 17.44 -18.58. ”Happy Hour” a fost lider de audienta pe intreg parcursul emisiunii, cu o medie, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de 6,3 puncte de rating si 23,3 % cota de piata, de trei ori mai mult decat Antena 1 (2,6 puncte de rating si 9,6 % cota de piata). Si pe publicul din mediul urban Pro Tv a surclasat toate celelalte posturi TV cu o audienta medie de 7,7 puncte de rating si 19,7 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 aduna 5,9 puncte de rating si 15,1 procente din cota de piata.

Luni seara, de pe Happylica, Petruta Kupper i-a povestit lui Maruta cum a ajuns dintr-o tanara din Sibiu care visa sa-si ajute familia, o artista gata sa semneze un contract cu Sony Music. Petruta a cantat miraculos la nai pe scena concursului ”Supertalent” din Germania, vrand astfel sa vina in ajutorul surorii ei bolnave de schizofrenie. Romanca a invatat germana special pentru acest concurs, a plecat din tara si s-a pregatit timp de un an si a reusit sa impresioneze pana la lacrimi publicul si membrii juriului acestui concurs, castigand locul al treilea in competitie. Si-a demonstrat telentul si la ”Happy Hour”, unde a cantat la naiul sau fermecat, ale carui taine le-a invatat de la maestrul Gheorghe Zamfir.

Si tot luni seara, Elena Carstea, aflata in Statele Unite, a acceptat sa vorbeasca la ”Happy Hour” despre scandalul care a izbucnit in urma declaratiilor facute de Silvia Dumitrescu. Cele doua au fost cele mai bune colege, cele mai apropiate prietene, iar azi aproape ca nu mai vor sa auda una de cealalta. Daca Silvia Dumitrescu o ataca pe Elena Carstea, aceasta din urma marturiseste ca nu vrea sa spuna lucruri rele despre Silvia, dar ca este foarte dezamagitaa de comportamentul ei. ”Ma astept la lovituri de la oameni care sunt din afara si nu ma cunosc. Nu sunt pregatita pentru lovituri de la oameni care ma cunosc intr-adevar. Nu stiu daca vom mai putea sa fim prietene. Eu am incercat sa iau legatura cu ea, dar nu raspunde la telefon. Indiferent ce e in capul Siliviei, nu o sa vorbesc niciodata urat despre ea, mai ales ca ii multumesc pentru toata perioada in care a fost alaturi de mine”, a declarat Elena Carstea in direct prin telefon la ”Happy Hour”, in prima editie din an. 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni