• PRO TV
  • Anamaria Prodan: "Claudiu Niculescu era inselat de fosta sotie cu prietenul lui"

Anamaria Prodan: "Claudiu Niculescu era inselat de fosta sotie cu prietenul lui"

Anamaria Prodan: "Claudiu Niculescu era inselat de fosta sotie cu prietenul lui"

Lidia si Claudiu Niculescu, fotbalistul de la Dinamo, au fost casatoriti noua ani, dupa care s-au despartit in 2006 cu mare tam-tam.

In timp ce ea declara prin presa ca isi neglijeaza copiii, el se cupla cu cea care ii este acum nevasta, Diana Munteanu - Niculescu. Iar in aceeasi perioada vestiarele echipelor de fotbal vuiau de barfe conform carora Lidia l-a inselat pe Claudiu cu mai multi barbati, printre care se numara si prietenul lui bun.

“In divortul de fosta sotie, Lidia, Claudiu nu a avut nicio vina. El era inselat la greu de nevasta, Lidia s-a culcat chiar cu prietenul lui, si el fotbalist. Si cand vedeam ca lumea il acuza tot pe el, eu nu intelegeam de ce nu iesea sa spuna adevarul, pentru ca el este un baiat model.” Asa a declarat Anamaria Prodan, care, ca un adevarat impresar de fotbalisti, ii apara pe baieti. In replica, Lidia Niculescu a spus la Happy Hour ca Anamaria Prodan “nu stie ce vorbeste”, pentru ca ea nu l-a inselat pe fostul sot cu nimeni.

Lidia si Claudiu au impreuna doi copii, Denis Alexandru, de zece ani si Alexia Rebecca, de sase ani. In prezent, Lidia si-a gasit iubirea alaturi de alt barbat si chiar este gravida in noua luni. La randul lui, Claudiu se declara foarte fericit langa Diana Munteanu.
 
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni