• PRO TV
  • Inna: "Nu prea mi-a placut scoala"

Inna: "Nu prea mi-a placut scoala"

Inna: "Nu prea mi-a placut scoala"

La doar un an de la lansare, Inna a ajuns departe. Departe, departe, pana in America. Artista a reusit performanta de a ajunge pe locul unu in topul Bilboard, top recunoscut international.

Elena Alexandra Apostoleanu, sau Inna, pe numele de scena, se bucura de succes dupa succes la doar 23 de ani. Dupa cum ea insasi marturiseste cu umor, mai nimeni nu se astepta sa ajunga atat de departe. In niciun caz profesorii ei de scoala, care nu erau foarte multumiti de eleva Inna. “Pentru clipul Amazing am filmat la oceanul, la oceanul...nu stiu la ce ocean, ca nu prea le am cu geografia. Mie nu mi-a placut scoala. Ce rost ar avea sa zic ca mi-a placut scoala cand se uita profesori mei si ei stiu adevarul.”

Ca nu avea o relatie buna cu notele din catalog e evident si in interviurile pe care le-a dat in strainatate. Celebru este cel dat unei televiziuni din Ungaria, in care Inna, dornica sa vorbeasca in engleza, a ajuns sa scoata perlute de genul: “sunt foarte obosita si plictisitoare”, “un accident a avut loc pe strada si imi vad mortul cu ochii” sau "suntem asa inspaimantatori pentru ca in fata noastra mai era o masina." Dar chiar daca Inna nu sta prea bine la capitolul limbi straine, nu-i bai. Ea insasi spune cu umor ca “nimeni nu s-a nascut sa stie engleza si n-are de ce sa ma deranjeze atata timp cat sunt locul unu in Bilboard.”

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni