• PRO TV
  • Robert Negoita si-a prezentat la Happy Hour iubita cu 19 ani mai tanara

Robert Negoita si-a prezentat la Happy Hour iubita cu 19 ani mai tanara

Robert Negoita si-a prezentat la Happy Hour iubita cu 19 ani mai tanara

Miercuri, 20 ianuarie, la \"Happy Hour\" omul de afaceri Robert Negoita si-a prezentat iubita adolescenta, Sorina, eleva in clasa a XII-a.

Cu toate ca ii despart 19 ani, invitatii lui Maruta au marturisit in emisiunea de la Pro Tv ca se iubesc si isi fac planuri de casatorie. Amandoi poarta deja verighete si se gandesc la cum ar suna intr-o zi formularea ”domnul si doamna Negoita”.

Catalin Maruta a mai aflat de la invitatii sai ca acestia locuiesc impreuna, iar Robert isi rasfata iubita tot timpul. Cu toate acestea, omul de afaceri a declarat ca nu stie nici macar la ce liceu invata Sorina si ca deocamdata nu se gandesc sa aiba un copil: principala preocupare a mai tinerei sale iubite este sa invete pentru examenul de bacalaureat si pentru admiterea la facultate; in plus, are toata viata inainte si este prea tanara pentru a deveni mamica. La randul ei, Sorina a declarat, foarte sigura pe ea, ca nu vrea sa fie doar o fata frumoasa din provincie: ”Daca in afaceri conduce Robert, acasa e putin diferit. Eu cred ca femeia ar trebui sa conduca”, a aspus aceasta. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni