• PRO TV
  • Briana Caradja ii datoreaza mii de Euro iubitului fostului sot!

Briana Caradja ii datoreaza mii de Euro iubitului fostului sot!

Briana Caradja ii datoreaza mii de Euro iubitului fostului sot!

Printesa Briana Caradja e departe de o viata de…poveste. Dupa ce s-a vazut implicata in nenumarate scandaluri cu fostul sot, homosexual declarat, acum mai este si datoare vanduta.

Paradoxal sau nu, cel caruia ii datoreaza bani este chiar iubitul fostului sot.

Anul trecut, fostul sot al Brianei Caradja, Perry Zizzi, a socat o tara intreaga cand a anuntat ca este homosexual si ca mariajul dintre el si Briana a fost un simplu aranjament pentru ca printesa sa ii nasca un copil. Cei doi au divortat cu mare scandal, iar Perry Zizzy a anuntat ca vrea sa pastreze numele nobil al Brianei si sa obtina bani de la ea, daca nu a avut parte de copilul promis.

De cealalta parte, Briana a negat ca intre ea si fostul sot a existat vreo intelegere si s-a declarat nevinovata si afectata de toate cele intamplate. Perry Zizzi nu s-a luptat de unul singur cu Briana, ci l-a avut alaturi si pe iubitul sau. Lestat Monroe, pe numele lui adevarat Jerome Goupil, a dat-o in judecata pe printesa pentru a recupera de la ea suma 5000 de euro, suma pe care i-a imprumutat-o. Cu toate ca a castigat procesul in luna noiembrie 2009, Lestat nu a vazut banii pana acum si nu are mari sperante ca ii va primi primi foarte curand. Se declara foarte dezamagit de atitudinea printesei si spune ca: nu doresc sa vorbesc cu ea, nu vreau sa raman prieten cu ea, dreptul meu legal este sa imi dea banii inapoi”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni