• PRO TV
  • Dan Bitman: Holograf nu se destrama din cauza incidentului cu Dediu

Dan Bitman: Holograf nu se destrama din cauza incidentului cu Dediu

Dan Bitman: Holograf nu se destrama din cauza incidentului cu Dediu

In editia de duminica a emisiunii lui Dan Bitman de la TVR, chitaristul Romeo Dediu s-a ales cu o rana la cap in urma unei cascadorii nereusite. Acesta a acceptat sa i se taie un ananas deaspura capului. Cu o sabie!

Din pacate insa, nu doar ananasul a simtit taietura, ci si capul lui Dediu.

Presa a scris ca din cauza incidentului, membrii trupei s-ar fi suparat foarte tare pe Bitman, considerandu-l responsabil pentru accident. Dan Bitman a declarat insa la Happy Hour ca nu a existat niciun fel de conflict intre el si restul formatiei, pe aceasta tema. "Nu m-am certat cu colegii mei in urma incidentului. Nu se pune problema de o destramare a trupei. Nu sunt vinovat pentru ceea ce s-a intamplat. Imi pare foarte rau ca lucrurile s-au petrecut asa. Important e faptul ca Romeo e bine", a declarat prin telefon solistul trupei Holograf.

Marti, 2 februarie,  in emisiunea lui Maruta, a fost in centrul atentiei un alt incident petrecut in week-end. Andreea Esca este nevoita sa renunte pentru cateva zile la pupitrul stirilor, din cauza ca sambata dupa-amiaza a suferit un accident la schi. Duminica, Andreea a plecat la o clinica din Viena, unde marti a fost operata. "Ma mai doare piciorul inca destul de mult, dar sper sa fie din ce in ce mai bine si important este ca, inteleg din spusele chirurgului, ca operatia a decurs destul de bine", a spus prezentatoarea Stirilor ProTv.

Andreea Esca spera sa revina cat mai repede in fata telespectatorilor, cu stirile de la ora 19:00. Cert este ca, dupa operatie, aproximativ doua luni, va trebui sa urmeze un program de recuperare.
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni