• PRO TV
  • Catalin Botezatu:Daca mai apare in scandaluri, il concediez pe Voicu-Ricky Martin

Catalin Botezatu:Daca mai apare in scandaluri, il concediez pe Voicu-Ricky Martin

Catalin Botezatu:Daca mai apare in scandaluri, il concediez pe Voicu-Ricky Martin

Voicu-Ricky Martin o ameninta de mult timp pe Monica Columbeanu cu publicarea unor sms-uri care ar dezvalui povestea lor de dragoste.

Acestea au aparut in sfarsit in presa, dar Voicu-Ricky spune ca au fost facute publice fara voia lui, dupa ce unul dintre telefoane i-a fost furat. Despre scandalul sms-urilor, dar si despre modul in care publicarea acestora il poate afecta pe Ricky, a vorbit Catalin Botezatu la Happy Hour.

“M-am saturat sa ma sune pe mine lumea si sa ma intrebe de Ricky si de Monica Columbeanu. Relatia lor e numai a lor si cred ca noi nu avem dreptul sa ne bagam. In ceea ce il priveste pe Ricky, eu i-am spus ca daca el nu gaseste o modalitate sa isi managerieze imaginea, eu il voi da afara din echipa mea de modele.”

Prin aceasta declaratie, Catalin Botezatu arata ca s-a suparat si s-a saturat ca numele lui sa fie legat de tot felul de scandaluri.Designerul spune ca nu este foarte incantat de tot ceea ce se scrie despre Voicu-Ricky Martin si Monica Columbeanu si ca nu intelege de ce acestia doi au parte de atata atentie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni