• PRO TV
  • Tatal Alexandrei Pintili, fata care si-a omorat mama: "Sotia mea o batea pe Alexandra urat de tot"

Tatal Alexandrei Pintili, fata care si-a omorat mama: "Sotia mea o batea pe Alexandra urat de tot"

Tatal Alexandrei Pintili, fata care si-a omorat mama: "Sotia mea o batea pe Alexandra urat de tot"

Anul trecut, la inceputul lui martie, o adolescenta de 15 ani din Bucuresti si-a omoarat mama.

Satula de certuri, batai si umilinte, Alexandra Pintili a lovit-o in cap cu o toporisca pe Ioana Pintili, femeia care a crescut-o, dar care a si facut-o sa sufere. Acum, la un an de la tragedie, Relu Pintili, tatal fetei, si-a iertat copilul pentru fapta savarsita si face tot ce ii sta in putinta sa o scape de o pedeapsa grea. Tine legatura cu fata, vorbeste cu ea la telefon, o viziteaza si se roaga ca judecatorii sa fie blanzi cu ea in decizia de condamnare.

“Daca n-ar fi uitarea asta si n-am putea ierta sau uita, ne-am duce naibii cu toti,” spune cu tristete Relu Pintili, un parinte batut de soarta. Acesta sufera ca si-a pierdut sotia, dar este convins ca fiica lui a facut acest gest intr-un moment de ratacire. Relu Pintili este constient ca viata de familie a facut-o pe fiica lui sa reactioneze atat de dur. “Nu cred ca exista saptamana in care sa scape nebatut copilul! Mi-aduc aminte, am gasit-o si vanata, si la ochi, si pe cap, si ii smulgea par din cap, si am gasit par si in dormitor la ea si…o batea urat de tot, si cu furtunul de la golirea masinii de spalat, inclusiv cu coada de la toporisca cu care a facut nenorocirea, cu coada de lemn!” Aceasta este marturisirea unui tata care se invinovateste ca nu a stiut sa isi tina in frau sotia la momentul potrivit si nu si-a sprijinit fiica atunci cand aceasta avea mai multa nevoie.

Dupa ce a savarsit crima, Alexandra a mai aflat si cumplita veste ca femeia pe care o omorase era mama ei adoptiva. Relu si Ioana Pintili o adusesera in casa lor pe cand ea era doar un bebelus de doua luni. Azi, fata s-a impacat cu ideea adoptiei, dar are mari remuscari pentru ceea ce a facut si spera ca viata sa o ierte de pacatul unui omor, asa cum a iertat-o tatal adoptiv.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni