• PRO TV
  • Cecilia Tiz , fosta cursanta MISA, a facut dezvaluiri la "Happy Hour"

Cecilia Tiz , fosta cursanta MISA, a facut dezvaluiri la "Happy Hour"

Cecilia Tiz , fosta cursanta MISA, a facut dezvaluiri la "Happy Hour"

Luni, 8 februarie, la \"Happy Hour\", Cecilia Tiz, o femeie care a facut parte din MISA intai in calitate de cursant si mai apoi ca instructor, a vorbit despre cum scoala lui Bivolaru schimba oameni si distruge vieti.

Catalin Maruta a aflat de la invitata sa cum a fost experienta acesteia in MISA: Cecilia a incercat multe, a fost in taberele de meditatie unde se facea in realitate striptease, si-a deschis orizonturile sexuale si a practicat urinoterapia.

O echipa "Happy Hour" a mers in Germania si s-a intalnit cu Cecilia, care a acceptat sa vorbeasca despre ce se ascunde in spatele numelui MISA. Reporterii emisiunii de la Pro Tv au aflat ca femeia l-a cunoscut bine pe Guru Bivolaru si a primit recomandari “folositoare” de la el: sa se educe cu filme porno si sa se ingrase ca sa fie pregatita de initiere sexuala in haremul sau. Mai mult, femeia a marturisit ca cel care visa ca Cecilia sa ajunga in pat cu Guru era chiar fostul ei sot, Vlad Ghitulescu: ”Barbatul meu m-ar fi luat de mana si m-ar fi dus la o initiere tantrica la Bivolaru pentru ca avea senzatia ca daca faci dragoste cu maestrul l-ai atins pe Dumnezeu”, a declarat aceasta pentru "Happy Hour".

Cecilia sustine ca pentru barbatii din MISA, cea mai mare onoare era sa aiba relatii sexuale cu nevestele lor dupa ce acestea treceau pe la Bivolaru. Cecilia nu i-a indeplinit aceasta dorinta sotului, asa ca acesta a inselat-o, dupa 20 de ani de casnicie, cu una dintre amantele de top ale lui Bivolaru. Astazi, Cecilia duce o noua viata, departe de integrarea in absolut. Locuieste in Germania si urmeaza Facultatea de Psihologie. Spune ca mai tine legatura cu fosti si actuali cursanti si membri MISA si are o imagine clara despre ce se intampla si acum in Miscare. Luni seara, la "Happy Hour", Cecilia a vorbi despre toate secretele Miscarii si a facut dezvaluiri despre Guru Bivolaru si viata in MISA.   

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni